Prințesa Anne, de o eleganță desăvârșită, la 72 de ani. Singura fiică a Reginei Elisabeta a mizat pe roșu

22 mai 2023   Royals

Prințesa Anne este adesea admirată pentru silueta impecabilă, energia debordantă, stilul regal autentic și carisma inconfundabilă.

La 72 de ani, Prințesa Anne și-a făcut din nou o apariție memorabilă, într-un roșu îndrăzneț. Singura fiică a Reginei Elisabeta a marcat împlinirea a 175 de ani de la apariția primului regiment militar canadian.

Sora Regelui Charles al III-lea s-a aflat în weekend în Canada, invitată la un eveniment militar de seamă: sărbătorirea a 175 de ani de la primul regiment militar canadian, al husarilor.

Prințesa Anne, în vârstă de 72 de ani, a arătat fabulos urmărind parada militară al celui de-al 8-lea regiment canadian, al husarilor, în Moncton, Canada.

Sora Regelui Charles al III-lea a optat pentru o ținută roșie, formată din tunică și eșarfă la gât, din același material. Prințesa Anne a purtat pantofi negri, mănuși negre și părul prins în coc.

Sâmbătă, 20 mai, a avut loc exercițiul militar din Canada, la care Prințesa Anne a participat.

Fanii regali nu au întârziat să comenteze apariția, fiind încântați de prezența Prințesei regale Anne. Aceștia i-au lăudat alegerea vestimentară, pe rețelele de socializare: ”Îmi place că este atât de sigură pe ea”, ”Ce imagine grozavă cu această eșarfă”, ”Este o ținută versatilă, în care sigur o vom mai vedea”, au spus ei în online.

Lângă Alteța Sa regală, în Canada a stat primarul Moncton, Dawn Arnold, o doamnă foarte distinsă și zâmbitoare.

Prințesa Anne bifează de fiecare dată apariții memorabile. Să n-o uităm nici pe cea de la petrecerea de la Buckingham, de după încoronarea Regelui Charles, când Prințesa Anne a împrumutat puțin din stilul recognoscibil al regretatei Elisabeta a II-a, mama sa, alegând o ținută bej, pantofi cu toc mic și pălărie șic, într-o parte.

Prințesa Anne a fost desemnată "cel mai muncitor membru" al Familiei Regale britanice. Singura fiică a Reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 72 de ani, a avut 214 angajamente în 2022, care au inclus călătorii în America și în Insulele Falkland. Acest lucru înseamnă că a adunat cel mai mare număr de angajamente regale oficiale.

Această statistică vine după ce, cu ocazia Jubileului de Platină, s-a dezvăluit că regretata Regină Elisabeta a II-a - care a stabilit un record de 70 de ani pe tron, înainte de a muri pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani - a efectuat peste 21.000 de angajamente în timpul domniei sale. Munca ei a fost analizată de către Circulara Curții, care înregistrează oficial vizitele și îndatoririle regale.

Foto: Profimedia și Getty

Mai multe