Prințesa Anne, primită ca o regină în Sri Lanka! Sora lui Charles se bucură de primul turneu din 2024

10 ianuarie 2024   Royals

Prințesa Anne a dat startul primului turneu al familiei regale din 2024, sosind în Sri Lanka cu soțul ei, viceamiralul Sir Timothy Laurence!

Prințesa Anne a dat startul primului turneu al Familiei Regale în străinătate din 2024 și a primit laude din partea fanilor pentru un gest neașteptat pe c are l-a făcut.

Ieri, Prințesa Anne a ajuns în Sri Lanka pentru o vizită de trei zile și a avut parte de un spectacol speacial susținut de mai mulți dansatori. Un grup mare de dansatori și muzicieni au performat pentru cuplu, iar toboșarii au cântat un ritm hipnotic în condiții de căldură și umezeală.

Dar fanii familiei regale nu au putut să nu remarce că, în timp ce Prințesa Anne și soțul ei au părăsit avionul cu care au călătorit de la Londra, ei au și cărat câteva dintre bagajele cu care au venit. Anne a putut fi văzută cu câte o geantă în fiecare mână în timp ce cobora treptele avionului.

Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, pe X, fostul Twitter, un fan regal a scris: "Prințesa Anne este perfect capabilă să-și poarte singură bagajele! Îmi place!!!" În timp ce un altul a scris: "Își cară chiar și propriile genți, de aceea Alteța Sa Regală, Prințesa Anne este un bun șef și atât de iubită."

Prințesa Anne se află în vizită în Sri Lanka la cererea Ministerului de Externe pentru a celebra legăturile dintre Marea Britanie și această țară din Commonwealth. Călătoria va marca relațiile bilaterale ale Regatului Unit cu această națiune și va include o întâlnire ulterioară cu președintele Ranil Wickremesinghe și cu prima doamnă Maithree Wickremesinghe.

Andrew Patrick, Înaltul Comisar britanic în Sri Lanka, s-a numărat printre demnitarii care au întâmpinat-o oficial pe prințesă și a declarat ulterior: "Această vizită este cel mai bun mod posibil de a marca 75 de ani de relații diplomatice cu Sri Lanka."

De miercuri până vineri, Prințesa Anne are angajamente și se va întâlni cu comunități locale și grupuri religioase din capitala Colombo, orașul Kandy din centrul Sri Lankăi și Jaffna, în extremitatea nordică a țării, unde locuiește o mare parte din comunitatea tamilă.

Prințesa, în vârstă de 73 de ani, a fost supranumită "mâna dreaptă" a Regelui Charles, datorită sprijinului acordat fratelui ei și reputației sale de a fi una dintre cele mai harnice figuri regale din monarhia britanică.

Foto: Profimedia

Mai multe