Prințesa Beatrice de York a împlinit 34 de ani. Sora sa, Prințesa Eugenie, a marcat momentul

9 august 2022   Royals

Prințesa Beatrice de York (Beatrice Elizabeth Mary, născută la 8 august 1988) este fiica cea mare a Prințului Andrew, Duce de York și a lui Sarah Ferguson, Ducesă de York. Ea este a zecea persoană și a treia femeie în linia de succesiune la tronul britanic.

Între cele două fiice ale Prințului Andrew există o legătură foarte strânsă, iar Eugenie nu a putut să nu marcheze ziua surorii sale mai mari printr-un colaj foto postat pe contul său de socializare. ”La mulți ani, sora mea mai mare specială”, a notat Prințesa Eugenie.

Prințesa Beatrice s-a căsătorit în vara anului 2020 cu alesul inimii sale, italianul Edoardo Mapelli Mozzi. Ceremonia a fost foarte strânsă, din cauza pandemiei de coronavirus, care a făcut ca cei doi să-și amâne o dată nunta. De aceea, s-au bucurat de doar 20 de invitați, printre care Regina Elisabeta a II-a și soțul său, Prințul Philip.

În urma căsătoriei, Beatrice a devenit singura mamă vitregă din cadrul familiei regale britanice, soţul ei având un fiu dintr-o relaţie anterioară, pe micuţul Christopher.

În septembrie 2021, Prințesa Beatrice a adus pe lume o fetiță, pe Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi, primul copil al cuplului. Cei doi par că s-au reinventat anul acesta, au fost mult mai mondeni și chiar lăudați de criticii de modă pentru aparițiile lor publice.

Foto: Profimedia și Instagram

Mai multe