Prințesa care a trăit emoții puternice în brațele Regelui Felipe! Totul în fața camerelor de filmat

6 august 2024   Royals

Prințesa Catharina-Amalia a apărut alături de Regele Felipe al Spaniei la Jocurile Olimpice de la Paris 2024!

Familia regală olandeză și cea spaniolă au o prietenie strânsă, iar legătura dintre Prințesa Catharina-Amalia, 20 de ani, din Țările de Jos, și Regele Felipe, 56 de ani, din Spania, a fost evidentă la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Cei doi au urmărit luni seara o finală deosebit de dramatică între Țările de Jos și Franța la baschet masculin 3x3.

După ce a urmărit echipa feminină spaniolă câștigând argintul la baschet 3x3, Regele Felipe a profitat de ocazie pentru a urmări meciul dintre echipele europene. Iar viitoarea regină Catharina-Amalia, care este fiica regelui Willem-Alexander și a reginei Maxima, a trecut prin cele mai puternice emoții.

Legătură specială între Prințesa Catharina-Amalia și familia regală spaniolă

Prințesa Catharina-Amalia are legături strânse cu Spania, după ce a studiat la Madrid timp de un an din cauza amenințărilor cu răpirea atunci când s-a înscris la Universitatea din Amsterdam în 2022. Regele Willem-Alexander și-a împărtășit recunoștința față de familia regală spaniolă pentru sprijinul acordat în acea perioadă dificilă pentru fiica sa, spunând: „Anul trecut, circumstanțele au impus ca aceasta să locuiască la Madrid pentru o perioadă. De acolo, ea și-a putut continua studiile la Universitatea din Amsterdam. Acest lucru a fost posibil datorită eforturilor amabile ale multor compatrioți și ale dumneavoastră. O demonstrație emoționantă de prietenie într-un moment dificil”.

Gesturile neașteptate ale Prințesei Catharina-Amalia

Luni seară, meciul de baschet s-a încheiat cu o victorie neașteptată pentru Olanda, Prințesa Catharina-Amalia fiind văzută cu capul în poală într-un moment tensionat. După minute bune de suspans, finalul a fost cel dorit pentru ea. 

Regele Felipe și Prințesa Catharina-Amalia s-au îmbrățișat când echipa olandeză a câștigat finala. Echipa olandeză a luat acasă medalia de aur, Prințesa Catharina-Amalia felicitându-i pe sportivi pentru reușita lor. 

Foto: Profimedia

Mai multe