Prințesa Caroline de Monaco a înnobilat covorul roșu de la Cannes: alternativa ei la rochia de seară

24 mai 2023   Royals

Prințesa Caroline de Monaco a produs o surpriză la Festivalul de la Cannes, atunci când și-a făcut apariția pe treptele Palais des Festival alături de actrița Carole Bouquet.

Starurile din întreaga lume s-au adunat pe covorul roșu sâmbăta trecută, pe 20 mai, pentru proiecția filmului mult așteptat al lui Martin Scorsese, „Killers of The Flower Moon”, în prezența regizorului și a actorilor Robert De Niro și Leonardo Di Caprio.

Alături de distribuția de cinci stele prezentă pe prestigiosul covor roșu, s-au numărat și invitați de marcă, precum Prințesa Caroline de Monaco, care a făcut furori într-o ținută neașteptată.

Prințesa monegască în vârstă de 66 de ani a fost mai elegantă ca niciodată purtând un ansamblu Chanel format dintr-o jachetă din tweed în tonuri de albastru și pantaloni albi largi, până la podea, care ascundeau, astfel, pantofii în două tonuri. 

Sora Prințului Albert de Monaco a fost însoțită, cu această ocazie, de fiica Charlotte Casiraghi, care a purtat o rochie somptuoasă de la Chanel și a fost strălucitoare la brațul soțului ei, cineastul Dimitri Rassam, precum și de actrița franceză Carole Bouquet, la rândul ei foarte elegantă.

Dacă Caroline de Monaco și Carole Bouquet au pășit pentru prima dată pe covorul roșu al acestei ediții a Festivalului de Film de la Cannes, Charlotte Casiraghi și soțul ei au mai fost prezenți și în cadrul ceremoniei de deschidere.

Atunci, fiica Prințesei Caroline a fost însoțită și de cumnata ei și soția lui Pierre Casiraghi, fashionista italiană Beatrice Borromeo. Aceasta din urmă a fost ravisantă pe covorul roșu de la Cannes, într-o splendidă rochie neagră cu inserții dantelate bej, transparentă în zona bustului și cu talia bine marcată, cu atât mai mult cu cât nora Carolinei afișează o siluetă de manechin, în ciuda faptului că a născut, până acum, de două ori.

Până la urmă, eleganța de la palatul monegasc este una dovedită în timp, de către toate reprezentantele familiei princiare...

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe