Prinţesa Charlene de Monaco a ajuns din nou la spital, vinerea trecută. Cum se simte acum soţia lui Albert?

11 octombrie 2021   Royals

Starea de sănătate a Prinţesei Charlene de Monaco este una incertă şi îngrijorătoare.

Aflată în Africa de Sud încă din luna mai, soţia Prinţului Albert de Monaco a trecut printr-o nouă intervenţie chirurgicală vinerea trecută, lucru confirmat pentru presă de către un purtător de cuvânt al palatului. "Prinţesa Charlene a avut parte de o procedură finală", înainte de întoarcerea ei în Principatul de Monaco, se arată în comunicatul palatului.

Prinţesa în vârstă de 43 de ani a primit tratament medical şi a suferit mai multe operaţii complicate în urma unei infecţii la sinusuri, contractate în timpul unei vizite în Africa de Sud, în luna mai. În urma acestui lucru, medicii i-au interzis călătoria pe calea aerului, ceea ce a însemnat că Charlene a trebuit să-şi prelungească şederea în patria ei natală pentru tot restul anului.

Pe 13 august, Charlene a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de patru ore sub anestezie generală. În urma acesteia, Charlene a fost plasată sub strictă supraveghere medicală, iar pe 1 septembrie a fost adusă de urgenţă la spital, fiind externată, însă, la scurt timp după aceea.

Săptămâna trecută, Prinţul Albert a declarat că soţia sa se simte mai bine şi că se aşteaptă ca aceasta să se întoarcă în principat cât de curând, după o lungă perioadă de timp în care a fost departe de gemenii ei de şase ani, Jacques şi Gabriella.

Mai multe