Prințesa Charlene de Monaco mai și greșește! Rochia purtată la evenimentul de ieri arată atât de ieftin

13 septembrie 2024   Royals

Prințul Albert al II-lea și Prințesa Charlene au inaugurat, ieri, noul Colegiu Charles al III-lea din Monaco, care va găzdui până la 1500 de elevi.

După dezvelirea plăcii inaugurale, cuplul princiar a început vizita instituției, punctând restaurantul școlii, amfiteatrul și două săli de clasă, vizită care a fost urmată de o prezentare a infrastructurii sportive, și anume piscina și sala de sport. 

Pentru această ocazie, Prințesa Charlene a purtat o salopetă Diane von Furstenberg, într-o nuanță de maro, cu print geometric, completată de o pereche de pantofi Manolo Blahnik.

În ciuda puterii brandului vestimentar purtat, piesa aleasă de soția lui Albert nu i-a făcut, de data aceasta, niciun favor, culoarea nefiind una care să iasă în evidență și nici croiala, iar întreg ansamblu a părut, la o primă vedere, ieftin.

Este a doua oară consecutiv când prințesa monegască poartă o salopetă de la Diane von Furstenberg. 

Pe 7 septembrie, Prințesa Charlene de Monaco a afișat o piesă similară în timpul evenimentului de închidere al concursului Crossing Calvi-Monaco pentru biciclete de apă, acolounde a participat, din nou, alături de soțul ei, Prințul Albert al II-lea.

Pentru acest eveniment organizat de Fundația Prințesa Charlene, care a avut loc pe o plajă din Principat, Charlene a optat pentru un look casual, alegând o salopetă cu imprimeu geometric în tonuri de maro deschis.

Soția lui Albert a combinat salopeta fără mâneci cu ochelari de soare de la Louis Vuitton, totul pentru un aspect cât de poate de șic, în nota ei obișnuită. Prințul Albert a preferat să fie ceva mai sport, combinând un tricou de competiție cu o pereche de pantaloni scurți eleganți și mocasini.

Charlene a avut o dispoziție jovială la acest eveniment sportiv, pozându-se cu o parte dintre competitori, glumind și interacționând cu soțul ei cu zâmbetul pe buze. Este o atitudine pe care o observăm frecvent la prințesa monegască atunci când participă la acțiuni sportive, fie ele și publice, soția lui Albert simțindu-se mult mai în largul ei în această lume din care a făcut și ea, o dată, parte. După cum bine știm, înainte de a-l cunoaște pe suveranul Principatului de Monaco, Charlene făcea parte din lotul olimpic de înot al Africii de Sud.

Pe de altă parte, acest eveniment ne arată încă o dată că garderoba regală a Prințesei Charlene favorizează salopeta, în ultima vreme.

Tot pe 7 septembrie, dar în prima parte a zilei, prințesa în vârstă de 46 de ani a atras toate privirile cu o salopetă de un roșu vibrant, pentru apariția la picnicul anual tradițional din Monaco. Cuplului princiar i s-au alăturat, cu acea ocazie, și gemenii în vârstă de 13 ani Jacques și Gabriella. 

Foto: Palatul Princiar/Instagram, Profimedia

Mai multe