Prințesa Charlene de Monaco, o apariție senzuală în dantelă neagră, la un eveniment fără Albert

25 iunie 2024   Royals

Pe 23 iunie, Prințesa Charlene de Monaco a asistat la un concert organizat la Sorbona cu ocazia aniversării a 130 de ani de la întemeierea Jocurilor Olimpice moderne și a mișcării olimpice.

Concertul filarmonic care a fost organizat de asociația familiei lui Pierre de Coubertin, părintele Jocurilor Olimpice moderne, a avut loc în Marele Amfiteatru al Sorbonei, în prezența a numeroase personalități precum președintele Comitetului Internațional Olimpic, Thomas Bach, Președintele Comitetului Național Olimpic al Franței, David Lappartient, și Președintele Comitetului de Organizare a Jocurilor Olimpice și Paralimpice de Vară Paris 2024, Tony Estanguet.

La acest eveniment la care Charlene a participat singură, fără Prințul Albert, aceasta a fost pur și simplu ravisantă într-o salopetă neagră cu o bluză cu dantelă neagră în partea de sus, care i-a venit foarte bine și i-a dat un aer senzual Prințesei de Monaco.

Creația Elie Saab se înscrie între alte salopete pe care prințesa în vârstă de 46 de ani le-a afișat recent, soția Prințului Albert fiind, se pare, o fană a acestui tip de articol vestimentar.

Ca de fiecare dată, coafura și machiajul acesteia au fost impecabile, Charlene alegând un fard de pleoape sclipitor și un ruj de buze lucios pentru seara glam. Aspectul strălucitor al soției suveranului de Monaco a fost completat de o pereche de cercei cu diamante impresionanți.

Fosta înotătoare olimpică și-a scos o salopetă și mai atrăgătoare din garderobă, săptămâna trecută, atunci când a participat la ceremonia de închidere a celei de-a 63-a ediții a Festivalului de Televiziune de la Monte Carlo împreună cu soțul ei, Albert. Și pentru seara respectivă, Charlene a ales tot o creație Elie Saab, dar într-o nuanță albă cu decupaje din dantelă transparentă și o capă purtată pe un umăr.

Este clar că soția șefului Principatului de Monaco a creat un trend în ceea ce o privește și tot la fel de clar este că Charlene nu poate fi prinsă niciodată pe picior greșit atunci când poartă o salopetă.

Foto: Facebook, Profimedia, Getty Images

Mai multe