Prințesa Charlene, din ce în ce mai zâmbăreață în compania soțului Albert. Ce șic a fost la Turul Franței

22 iulie 2024   Royals

Prințesa Charlene de Monaco a fost foarte cool, ieri, când a sosit alături de soțul ei, Prințul Albert, la startul etapei finale a Turului Franței, care a plecat din Principat.

Charlene, mare iubitoare de sport, în vârstă de 46 de ani, și Prințul Albert, în vârstă de 66 de ani, cuplu care la începutul acestei luni a marcat cea de-a 13-a aniversare a nunții, au atras toate privirile înainte startul prestigioasei curse de ciclism, câștigată anul acesta de ciclistul sloven Tadej Pogačar.

Ca de obicei, prințesa monegască a fost imaginea bunului gust în ținuta ei alcătuită dintr-o bluză asimetrică, cu imprimeu tip zebră, pantaloni lungi albi și pantofi cu toc închiși la culoare, în ton cu geanta-fantezie, de mână.

La un moment dat, cuplul princiar a stârnit amuzamentul general atunci când prințesa i-a așezat soțului ei pe cap o pălărie branduită cu unul dintre sponsorii tradiționali ai turului ciclist. E clar că dinamica dintre cei doi nu mai este atât de tensionată ca-n anii trecuți, când nu puteai zări pe chipul lui Charlene nici măcar umbra unui zâmbet...

Ieșirea lor vine după cea de vineri seară, atunci când prințesa a făcut senzație la tradiționalul bal al Crucii Roșii de la Monte-Carlo.

Prințul Albert și Prințesa Charlene, însoțiți de fiica Prințesei Stephanie, Camille Gottlieb, au prezidat cea de-a 75-a gală a Crucii Roșii monegasce, care a avut loc în Sala Stelelor din clubul Sporting Monte-Carlo.

Așa cum era de așteptat, regina serii a fost Prințesa de Monaco, Charlene arătând ca un star de la Hollywood în rochia ei albă Louis Vuitton, croită pe corp, cu un decolteu bardot și o centură aurie în talie.

Accesorizată fără cusur, ca întotdeauna, prințesa în vârstă de 46 de ani și-a completat ținuta cu un clutch Louis Vuitton Bijou cu detalii aurii și un design cu imprimeu leopard, la care a asortat o pereche de cercei din aur galben, cu diamante.

Fosta sportivă i-a stat alături soțului ei, Prințul Albert al II-lea, în vârstă de 66 de ani, care s-a coordonat cu soția sa într-o ținută cu sacou de costum crem, pantaloni negri și o cravată de un roșu aprins.

În ceea ce o privește, Camille, în vârstă de 25 de ani, a ales pentru această ocazie o rochie sofisticată de bal, roșie cu paiete, cu o încrețitură spectaculoasă la nivelul bustului.

Foto: Facebook, profimedia

Mai multe