Prințesa Charlene, frumusețe regală la o gală strălucitoare. A îmbrăcat un costum cu pantaloni și paiete

25 februarie 2024   Royals

Superba soție a Prințului Albert l-a însoțit pe acesta sâmbătă seară, la o gală strălucitoare, unde a confirmat încă o dată că este una dintre cel mai bine îmbrăcate femei regale.

Evenimentul caritabil s-a desfășurat în Franța, în luxoasa stațiune Courchevel.

Charlene de Monaco a optat pentru negru strălucitor și s-a dovedit a fi alegerea câștigătoare. Pantalonii largi au prins teren în ultima vreme, devenind rapid preferații femeilor regale. Prințesa de la Monaco a fost răpitoare în acest outfit elegant, de seară: pantaloni largi, top și sacou, toate trei sclipitoare. În picioare, avea pantofi argintii, perfecți pentru o prințesă.

Charlene de Monaco a găzduit o gală de caritate pentru Fundația Prințesa Charlène din Monaco și pentru copiii Clubului Sportiv Courchevel.

Sâmbătă seara, prințesa cea blondă a fost susținută de Prințul Albert, din ce în ce mai iubitor, vrând parcă să confirme ce mariaj solid au, în ciuda tuturor zvonurilor. Și da, a fost un soț mândru, gata să recunoască meritele soției. Cei doi sunt foarte implicați în acțiuni caritabile.

Fundația omonimă a Prințesei Charlene lucrează pentru a salva și transforma viețile tinerilor din toate mediile, prin puterea educației și a sportului.

Charlene, mereu elegantă, și-a dovedit priceperea vestimentară și de data aceasta, când și-a făcut apariția ireproșabilă, sub lumina reflectoarelor.

Prințesa Charlene, care a experimentat mai multe culori de păr în ultimul an, pare să se stabilizeze din nou la nuanța de bond cald, miere. Nu i-a lipsit, ca de obicei, machiajul discret: fond de ten, fard de obraz trandafiriu și un luciu hidratant pe buze.

Prințesa născută în Africa este cunoscută drept una dintre cele mai elegante membre regale, cu o garderobă luxoasă, foarte scumpă. Ce-i drept, are o pasiune pentru brandurile de lux. Prințesa Charlene a devenit oarecum o expertă în vestimentație de când s-a căsătorit cu Prințul Albert.

Foto: Eric Mathon, Casa regală din Monaco

Mai multe