Prinţesa Charlene, o apariţie sofisticată şi sobră la o gală din Monaco

27 noiembrie 2017   Royals

De fiecare dată când Prinţesa Charlene de Monaco apare la vreun eveniment de gală, audienţa este cu ochii pe frumoasa sud-africană.

Iar la evenimentul de duminica trecută, World Rugby Awards, care a avut loc în Monaco, soţia în vârstă de 39 de ani a Prinţului Albert de Monaco a arătat cât se poate de sofisticat. În nota obişnuită, până la urmă.

Fosta înotătoare şi-a pus în evidenţă siluetă maiestuoasă într-o rochie neagră, lungă, cu o fustă cu volane. Sofisticată cum o ştim, Charlene a ales să completeze rochia ei neagră şi deosebit de elegantă cu o pereche de cercei de diamante.

La rândul lui, Prinţul Albert, în vârstă de 59 de ani, a păşit pe covorul roşu într-un smoking elegant, în ton cu ţinuta soţiei sale.

Ca de obicei, machiajul şi coafura lui Charlene au fost impecabile şi potrivite cu ţinuta ei sofisticată, însă, din păcate, mina ei a fost, tot ca de obicei, cât se poate de sobră.

Nu-i de mirare că presa tabloidă insistă cu articole despre cât de nefericit şi fals este mariajul lui Charlene cu suveranul Principatului de Monaco.

Foto: Splash News

Mai multe