Prinţesa Charlene s-a întors, în sfârşit, acasă. Reuniune emoţionantă cu Prinţul Albert şi cu cei doi copii ai lor

8 noiembrie 2021   Royals

După aproape un an de absenţă, Prinţesa Charlene de Monaco s-a întors, în sfârşit, acasă.

Mult aşteptata reuniune a prinţesei de 43 de ani cu soţul ei, Prinţul Albert, şi cu cei doi gemeni ai lor, Prinţii Jacques şi Gabriella, a avut loc în dimineaţa acestei zile, după zece luni în care Charlene a fost nevoită să stea în Africa de Sud, ţara ei natală.

O reuniune încărcată de emoţii, documentată de Charlene şi pe pagina ei de Instagram, acolo unde a apărut într-un cadru realizat în faţa palatului princiar, îmbrăţişându-ţi soţul şi pe copiii ei în vârstă de şase luni, după îndelungata ei absenţă.

Infecţia la sinusuri care a împiedicat-o pe Charlene să zboare înapoi la Monaco, contractată în timpul unei vizite în Africa de Sud, a făcut-o pe aceasta să piardă momente importante din viaţa de familie: aniversarea de zece ani de mariaj cu Prinţul Albert şi prima zi de şcoală a copiilor lor.

Într-un final, Charlene s-a reunit astăzi cu familia ei, în ciuda zvonurilor legate de o posibilă despărţire de Albert de Monaco, motiv pentru care prinţesa s-ar fi exilat de bunăvoie în ţara ei natală. Este bine când totul se termină cu bine...

Mai multe