Prințesa Charlene, schimbare uimitoare de look. La ce eveniment a mers, tot fără Albert. Unde e Prințul?

28 octombrie 2024   Royals

Prințesa monegască strălucește în noua sa apariție de weekend. Charlene de Monaco are din ce în ce mai multe ieșiri sola, fără Prințul Albert.

Sâmbătă, 26 octombrie, Majestatea Sa Prințesa Charlene de Monaco, președinte de onoare al Special Olympics Monaco din 2012, a participat la ceremonia de deschidere a „Întâlnirii europene de înot” care poartă numele ei.

În urma paradei înotătorilor și a delegațiilor reprezentând 28 de țări în jurul ștrandului, S.A.S. Prințesa a declarat „Olimpiada specială deschisă”.

Charlene a fost o adevărată încântare, o prezență suavă, apreciată îndelung atât de cei prezenți la eveniment, cât mai ales de internauți, care au lăudat-o pentru prezență și amabilitate.

Prințesa monegască a slăbit uimitor și și-a pus în evidență silueta cu un stil masculin, care îi vine de minune!

Mai mult, fosta campioană olimpică la înot a făcut o schimbare de look notabilă, și-a lăsat părul să crească și și-a făcut câteva bucle șic, ce îi vin de minune.

Prințesa Principatului monegasc a îmbrăcat skinny jeans, cămașă albă și un taior în carouri. A vorbit cu participanții la Olimpiada Specială, mai ales că înotul este sportul său de suflet.

Credit foto: Philippe Fitte

Soțul său, Prințul Albert iar a lăsat-o singură la eveniment, căci el a participat în SUA la o gală foarte importantă, la Premiile Fundației Grace. E adevărat că asta s-a întâmplat cu câteva zile înainte de deschiderea de sâmbătă, însă Albert a avut în SUA un program foarte încărcat și încă nu se știe dacă a revenit în Principat.

La New York, Prințul de Monaco a marcat 40 de ani de existență a Fundației Prințesei Grace și a avut parte de întâlniri marcante, inclusiv cu marele actor Michael Douglas.

Miercuri, 23 octombrie, „Princess Grace Foundation-USA” a sărbătorit cea de-a 40-a aniversare la New York, organizând o seară de gală.

Înființată în 1984 pentru a o onora pe Prințesa Grace, PGF-USA se angajează să sprijine artiștii emergenti din lumea teatrului, dansului și filmului.

În această seară, S.A.S. Prințul Albert al II-lea de Monaco i-a oferit lui Michael Douglas, legendă a cinematografiei americane, actor, producător și câștigător al Oscarului, cea mai înaltă onoare, Premiul Prințul Rainier al III-lea.

Pentru marea celebrare, membrii familiei Prințesei Grace și sute de invitați din comunitățile de teatru, dans și film s-au adunat pentru a onora câștigătorii premiului Princess Grace, „Promoțiile din 2023 și 2024”. De la înființare, PGF-USA a susținut peste 900 de artiști.

Credit foto: Michael Alesi/Princier Palace, Getty Images/AFP

Mai multe