Prinţesa Charlotte, a doua apariţie la balconul regal. Cum s-a distrat aceasta la Trooping the Colour?

19 iunie 2017   Royals

Simpatizanţii familiei regale au avut ocazia s-o vadă pe Prinţesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge, pentru al doilea an consecutiv, la balconul Palatului Buckingham, cu ocazia paradei Trooping the Colour, eveniment ce-o aniversează pe Regina Elisabeta a II-a.

Anul trecut versus anul acesta

Prinţul George a fost eclipsat total de surioara lui mai mică! În vârstă de doar doi ani şi o lună, Prinţesa Charlotte a fost în centrul atenţiei la Trooping the Colour graţie energiei sale debordante, dar şi ţinutei sale remarcabile, alese, cel mai probabil, de mama sa, Ducesa de Cambridge.

Charlotte a fost uimită de numărul oamenii prezenţi la ceremonie

Extrem de zâmbitoare, dar şi de curioasă de cele desfăşurate sub ochii ei, Prinţesa Charlotte a oferit simpatizanţilor Casei Regale Britanice câteva ipostaze absolut drăgălaşe. Micuţa a salutat marea de oameni sosită la Palatul Buckingham şi a urmărit cu foarte mare atenţie spectacolul aerian.

A urmărit cu atenţie spectacolul aerian

La acest eveniment, Charlotte a purtat un outfit asortat cu cel al mamei sale, aşa cum fratele său, moştenitorul tronului britanic, şi-a potrivit ţinuta cu cea a tatălui său, Prinţului William. Rochia purtată de Charlotte a fost una roz cu buline albe, demnă de orice prinţesă. Ţinuta ei a fost asortată cu o pereche de pantofi Mary-Jane şi, desigur, cu şoseţele albe. Nu-i aşa că e adorabilă?

Vezi galeria foto!

Mai multe