Prințesa Charlotte, o divă în devenire, lângă mama și mătușa sa. A făcut senzație în rochița cu buline

15 iulie 2024   Royals

Fetița Prințesei și a Prințului de Wales a făcut senzație la Wimbledon ieri, când a apărut mai cochetă ca niciodată: în rochiță cu buline și ochelari de soare.

Doamnele la tenis, domnii la fotbal. A fost o duminică intensă pentru familia regală britanică.

Sunt imagini de care ne era cu adevărat dor.

După o absență îndelungată, ce se datorează terapiei anti-canceroase pe care o urmează, Kate Middleton a reușit să-și îndeplinească îndatoririle și anul acesta, la Wimbledon.

Cum Federația de tenis se află sub înaltul său patronaj, a reușit să facă onorurile și să ajungă duminică la festivitatea de premiere, deși nu a participat anterior la niciun meci de tenis, anul acesta.

Exista și o variantă de rezervă. Potrivit „The Telegraph”, șefii o desemnaseră pe Ducesa de Gloucester drept candidata probabilă pentru a prezenta trofeele de la Wimbledon, dacă Prințesa Kate nu ar fi fost disponibilă.

Din fericire pentru fanii regali și cei ai tenisului, a fost disponibilă!

Kate a avut din nou o apariție spectaculoasă, în mov, de data aceasta!

Și nu a venit singură, ci alături de fiica Charlotte și sora Pippa. Un adevărat regal în tribune.

Toată lumea însă a remarcat cât este de cochetă și adorabilă micuța în vârstă de 9 ani. Viitoarea prințesă regală face dovada că are cochetăria în sânge și a cucerit cu aerul său de mini-divă.

Cu ochelari de soare și rochiță în buline, Prințesa Charlotte a captat atenția tuturor. Și pentru că este deja domnișoară, ea a dat mâna cu câștigătorul de la Wimbledon, Carlos Alcaraz.

A socializat și a făcut dovada că moștenește carisma inegalabilă a mamei sale.

Între cele două există o relație de zile mari, lucru care a fost vizibil duminică mai mult ca niciodată.

Prințesa Charlotte se înțelege de minune și cu mătușa Pippa, care a venit alături de ele, să le susțină.

Este o tradiție de familie, iar fanii regali au fost cu adevărat cuceriți de aceste trei doamne fermecătoare. Un trio care readuce optimismul la Palat, după o perioadă sumbră, în care s-a vorbit doar de pierderi și boală.

Foto: Profimedia & GettyImages

Mai multe