Prințesa Charlotte s-a maturizat brusc, în urma cancerului mamei sale. Cum se comportă micuța lângă Kate

26 iunie 2024   Royals

Prințesa Charlotte de Wales are doar 9 ani, însă este vizibil maturizată înainte de vreme. Singura fiică a Prințului William și a lui Kate Middleton a făcut dovada în acest sens la cea mai recentă apariție publică a sa.

Fetița a devenit foarte „protectoare” cu mama sa, Prințesa Kate, în timpul tratamentului împotriva cancerului. Duo-ul mamă-fiică a făcut dovada unei legături strânse la Trooping the Color 2024.

Nu numai că-și divinizează mama, însă se străduiește să facă tot ce ține de ea, ca Prințesa de Wales să fie liniștită. Și cumva, și-a asumat un rol... matern. Căci Charlotte Elizabeth Diana este cea care l-a supervizat pe micuțul și năbădăiosul Prinț Louis.

Fiica Prințesei Kate a scutit-o pe mama sa de orice stres legat de purtarea lui Louis, căci ea era cea care ... făcea ordine. L-a pus de câteva ori la punct pe mezinul ce a făcut și în acest an deliciul fotografilor.

Aflată pe balconul Palatului Buckingham pentru Trooping the Color la începutul acestei luni, Prințesa de Wales a fost în fiecare clipă o mamă dedicată, ce își privea cu adorație copiii.

Dar momentele ei tandre cu singura ei fiică, Prințesa Charlotte și manifestarea lor publică de afecțiune au fost cele care i-au emoționat pe cei care urmăreau tradiționala apariție anuală a familiei regale de ziua oficială a Regelui Charles.

Kate a mângâiat cu afecțiune părul lung al lui Charlotte și l-a aranjat pe spate, dând o perspectivă solidă asupra relației lor calde și strânse.

„Charlotte pare că-și adoră mama, ceea ce cred că este un lucru minunat”, a spus autoarea regală Ingrid Seward.

Și în timp ce Prințesa, în vârstă de 42 de ani, avea deja cea mai bună echipă medicală care o îngrijește, ca să nu mai vorbim de rețeaua ei puternică de sprijin de familie și prieteni, iată că și fiica ei Charlotte o protejează și îi oferă tot sprijinul.

Ingrid Seward, autoarea cărții ”My Mother and I: The Inside Story of the King and Our Late Queen”, a detaliat HELLO! că ea crede că fetița de nouă ani este „protectoare” față de mama ei, deoarece este impresionată de terapia pe care mama ei este nevoită să o urmeze.

Face tot ce ține de ea ca Prințesa Kate să stea departe de orice lucru neplăcut. Kate este înconjurată de grija fiicei sale și de suportul soțului.

Foto: Profimedia

Mai multe