Prințesa cu ținute originale: Charlene de Monaco surprinde cu o salopetă geometrică în Monaco

11 septembrie 2024   Royals

Prințesa Charlene de Monaco a afișat una dintre cele mai cool salopete ale sale, în timpul unui eveniment relaxat, care a avut loc la Monaco, pe 7 septembrie.

Prințesa a participat la evenimentul de închidere al concursului Crossing Calvi-Monaco pentru biciclete de apă alături de soțul ei, Prințul Albert al II-lea.

Pentru acest eveniment organizat de Fundația Prințesa Charlene, care a avut loc pe o plajă din Principat, Charlene a optat pentru un look casual, alegând o salopetă cu imprimeu geometric în tonuri de maro, de la brandul Diane von Furstenberg. 

Soția lui Albert a combinat salopeta fără mâneci cu ochelari de soare de la Louis Vuitton, totul pentru un aspect cât de poate de șic, în nota ei obișnuită. Prințul Albert a preferat să fie ceva mai sport, combinând un tricou de competiție cu o pereche de pantaloni scurți eleganți și mocasini.

Charlene a avut o dispoziție jovială la acest eveniment sportiv, pozându-se cu o parte dintre competitori, glumind și interacționând cu soțul ei cu zâmbetul pe buze. Este o atitudine pe care o observăm frecvent la prințesa monegască atunci când participă la acțiuni sportive, fie ele și publice, soția lui Albert simțindu-se mult mai în largul ei în această lume din care a făcut și ea, o dată, parte. După cum bine știm, înainte de a-l cunoaște pe suveranul Principatului de Monaco, Charlene făcea parte din lotul olimpic de înot al Africii de Sud.

Pe de altă parte, acest eveniment ne arată încă o dată că garderoba regală a Prințesei Charlene favorizează salopeta, în ultima vreme.

Tot sâmbătă, dar în prima parte a zilei, prințesa în vârstă de 46 de ani a atras toate privirile cu o salopetă de un roșu vibrant, pentru apariția la picnicul anual tradițional din Monaco. Cuplului princiar i s-au alăturat, cu acea ocazie, și gemenii în vârstă de 13 ani Jacques și Gabriella. 

Foto: Palatul Princiar/Instagram, Profimedia

Mai multe