”Prințesa Diana îmi spăla vasele pentru a lua o pauză din viața regală” Cine a dat detaliile uimitoare?

1 martie 2023   Royals

Wayne Sleep, fostul partener de dans al Prințesei Diana, a făcut câteva dezvăluiri uimitoare. Bărbatul susține că Lady Di obișnuia să-i spele vasele, pentru a uita de viața în familia regală.

Coregraful acum în vârstă de 74 de ani a rememorat detalii interesante ale prieteniei cu Prințesa Diana. Wayne Sleep a fost invitat la BBC Radio, în emisiunea ”Pasiuni private”, anume pentru a vorbi despre relația cu regretata soție a actualului rege Charles.

Există un moment fabulos al Prințesei Diana împreună cu Wayne Sleep, când au dansat în 1985 pe melodia “Uptown Girl” a lui Billy Joel la Royal Opera House, cu ocazia zilei de naștere a soțului său, când pe atunci Prințul Charles împlinea 37 de ani. În timpul antrenamentelor, între Prințesa Diana și Wayne Sleep s-a legat o frumoasă și trainică prietenie.

”Cum ne întâlneam, pantofii zburau la mine în apartament și începea să spele vase. Era distractiv, ne amuzam copios. Nu venea la mine pentru o parte serioasă, pe care o găsea zilnic în viața ei, ci pentru distracție, pentru a face ceva diferit, era ca o pauză de la sobrietatea rutinei zilnice.”

Coregraful mărturisește că a avut îndoieli la început în legătură cu dansul lor, întrucât Prințesa Diana era înaltă, avea 1,77 m înălțime.

Wayne Sleep precizează că dansul a fost diferit de cel prezentat în serialul ”The Crown” și că Prințesa Diana a ascuns bine momentul, pentru a putea fi o surpriză. Schimbau mereu orele de repetiții, iar personalul din jur care era la curent cu ce se întâmpla era temător, căci ascundeau ceva de Palat.

Dansatorul și-a amintit cu nostalgie candoarea Prințesei Diana și dorința sa de a lucra să fie cât mai bine, să-și surprindă soțul de ziua sa.

Prințesa Diana își reconstruia viața, atunci când destinul i-a fost curmat fără milă într-un fatal accident rutier. Lumea întreagă a resimțit pierderea, iar prezența sa a rămas acolo, ca făcând veșnic parte din familia regală, chiar dacă se retrăsese din ea, neînțeleasă. Prințesa Inimilor a fost și așa avea să rămână.

Foto: Profimedia și Getty

Mai multe