Prinţesa Diana s-a iubit cu Bryan Adams? Fosta iubită a artistului confirmă relaţia

27 ianuarie 2021   Royals

 Mariajul dintre Prinţesa Diana şi Prinţul Charles nu a fost niciodată un basm. Cei doi şi-au unit destinele în 1981, dar povestea lor a fost presărată cu multe necazuri şi infidelităţi. În cele din urmă, cuplul s-a separat în 1992 şi a divorţat în 1996.

În timp ce erau căsătoriţi, Charles a avut o aventură cu actuala lui soţie, Camilla Parker Bowles, care era, de asemenea, căsătorită la acea vreme. Diana a aflat ce se întâmpla între ei şi a recunoscut că i-a plătit cu aceeaşi monedă, a început să se vadă cu alţi bărbaţi în timp ce era măritată. Zvonurile s-au îndreptat în acei ani către artistul Bryan Adams. 

După ani de speculaţii, Adams a abordat în cele din urmă zvonurile despre relaţia amoroasă cu regretata prinţesă.

În 2018, artistul a apărut la Watch What Happens Live şi a fost întrebat de gazda emisiunii, Andy Cohen, dacă a avut o relaţie amoroasă cu Prinţesa şi dacă obişnuia să o viziteze la Palat. "Există multe zvonuri că tu şi prinţesa Diana aţi fost cândva implicaţi romantic", a spus gazda. "Majordomul ei a confirmat că obişnuia să te strecoare în Palatul Kensington. Cum ai caracteriza relaţia ta cu prinţesa Diana?"

Artistul a evitat să se lanseze în poveşti, dar a mărturisit că i-a legat o mare prietenie. Când Cohen a continuat să sugereze că au fost prieteni cu beneficii, Adams a susţinut că au fost doar „prieteni buni”.

Există însă o persoană care nu susţine declaraţiile cântăreţului. Este vorba de fosta iubită a artistului, actriţa Cecilie Thomsen. Ea se întâlnea cu Adams pe vremea când artistul se vedea cu Diana, de aceea are convingerea că au avut o aventură.

„Ştiam că Diana are o aventură cu Bryan”, a spus fosta fată Bond pentru Daily Mail. „Bryan îl cunoştea foarte bine pe Paul Burrell, fostul majordom al Prinţesei. El i-a prezentat-o lui Bryan pe Diana. Prima dată când Bryan a întâlnit-o nu am fost invitată. Relaţia noastră a fost o una furtunoasă, iar relaţia lui Bryan cu Diana nu a făcut-o mai uşoară”.

Totuşi, Thomsen a închis ochii la ceea ce credea că se întâmplă între ei şi l-a însoţit pe Bryan la înmormântarea Dianei, în 1997. „Stăteam în biserică, iar emoţiile erau amestecate”, a recunoscut ea.

Ulterior, Adams i-a dat replica lui Thomsen: „Domnişoara Thomsen nu ştie nimic despre prietenia mea cu Diana. Este doar o presupunere”.

Un alt lucru care a dus la speculaţii cu privire la natura relaţiei lor este piesa pe care muzicianul canadian a scris-o şi care are un titlu sugestiv, „Diana”. Versurile vorbesc despre o femeie pe nume Diana, căruia artistul îi mărturiseşte dragostea, şi indică faptul că bărbatul cu care s-a căsătorit nu este suficient de bun pentru ea. Adams nu-l menţionează pe prinţul Charles, însă când vorbeşte despre Diana se referă la „regina viselor mele”. 

Se crede că melodia era despre prinţesa Diana, deoarece a fost lansată în 1985, la patru ani după ce ea şi Prinţul Charles s-au căsătorit.

Adams a cântat piesa timp de câţiva ani în concertele sale, dar a retras-o definitiv după ce prinţesa a decedat.

Mai multe