Prințesa Diana, sursă de inspirație pentru Kate. Ducesa a venit la Jubileu cu bijuteriile fostei sale sale soacre, dar și cu o ținută care amintea mult de cele purtate de Diana

3 iunie 2022   Royals

Kate Middleton i-a adus un omagiu regretatei sale soacre, Prințesa Diana, la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Sărbătoarea – care onorează nu numai cei 70 de ani ai Majestății Sale pe tron, ci și ziua ei de naștere – a început joi cu procesiunea anuală Trooping the Color și scena balconului, care a reunite cei mai importanți membri ai familiei regale.

În timp ce întreaga familie regală – inclusiv Regina, cei trei copii ai lui Kate și Camilla, ducesa de Cornwall – au purtat ținute în nuanțe de albastru, Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, a optat pentru o rochie- haină de un alb imaculat ce poartă semătura lui Alexander McQueen, la care a asortat o pălărie Philip Treacy bleumarin.

Ducesa de Cambridge a accesorizat cercei cu safir și diamante, un colier asortat și inelul ei de logodnă, toate acestea aparținând Prințesei Diana.

Diana a purtat aceiași cercei la Gala Met din 1996, cu un colier de perle stratificat și un medalion cu safire. Ea a îmbrăcat atunci o rochie Christian Dior bleumarin.

Se pare că acestea erau bijuteriile preferate ale Dianei, deoarece le-a purtat în multe alte ocazii, inclusiv într-o excursie la Casa Albă și un spectacol la Opera din München.

Rochia albă și pălăria lui Middleton par, de asemenea, să facă referire la o ținută purtată de Diana în 1991, când a urmărit o paradă a personalului militar care a servit în Războiul din Golf. Rochia ei albă era brodată pe mâneci și se închidea cu nasturi . Ținuta era completată de o pălărie alb-negru cu boruri largi.

Desigur, Middleton nu a fost singura regalitate care a făcut referire la trecut. De asemenea, ea și-a îmbrăcat fiul cel mic, prințul Louis, în vârstă de 4 ani, în același costum de marinar pe care l-a purtat prințul William la Trooping the Color când avea doar doi ani.

Prințul William, Prințul Charles și Prințesa Anne au îmbrăcat cu toții uniforme militare.

Mai multe