Prinţesa Estelle şi fratele său, Prinţul Oscar, extrem de manieraţi la întâlnirea cu Ducii de Cambridge

1 februarie 2018   Royals

În timpul şederii în Suedia, Kate şi William au avut ocazia să-i întâlnească pe vlăstarii regali suedezi, respectiv Prinţesa Estelle, viitoare Regină a Suediei, şi fratele său, Prinţul Oscar.

Prinţesa Estelle şi Prinţul Oscar, copiii Prinţesei Moştenitoare Victoria

Întâlnirea a avut loc ieri, la orele prânzului, când Kate şi William au fost invitaţi de Prinţesa Moştenitoare Victoria să viziteze reşedinţa regală, Palatul Haga. Astfel, Prinţul Oscar şi surioara sa mai mare, Prinţesa Estelle, au avut ocazia să se afle în compania Ducilor de Cambridge, care din păcate nu erau însoţiţi de prichindeii lor din cauza faptului că aceştia au avut activităţi şcolare iminente.

Extrem de manieraţi în prezenţa Ducilor de Cambridge

Câteva fotografii de la această întâlnire au fost postate pe contul oficial de Instagram al familiei regale suedeze şi ni-i arată pe cei doi vlăstari regali extrem de manieraţi vizavi de Ducii de Cambridge. ”La prânz, Ducii de Cambridge au vizitat familia Prinţesei Moştenitoare Victoria la reşedinţa regală, Castelul Haga.”, se arată scris, pe Instagram, în dreptul fotografiilor surprinse în timpul acestei întâlniri, pe când Estelle şi Oscar au servit ceaiul alături de regalităţile britanice şi părinţii lor.

Kate a îmbrăcat o rochie Alexander McQueen

În imaginile respective, micuţa Estelle serveşte o prăjitură, în timp ce frăţiorul ei, de doar 1 an şi 11 luni, pare să fie curios de prezenţa Ducilor în reşedinţa regală. Pentru această ocazie, Estelle (5 ani şi 11 luni) a purtat o rochiţă gri, cu pliuri, dresuri asortate şi pantofiori albaştri, iar fratele său o cămaşă bleu şi pantaloni negri, de stofă, asemenea tatălui său.

Mai multe