Prinţesa Gabriella, timidă la ieşirea în public alături de părinţii ei

19 martie 2017   Royals

Cum fratele său, Prinţul Jacques, moştenitorul tronului monegasc, a absentat de la acest eveniment, Prinţesa Gabriella a fost în centrul atenţiei!

Este prima apariţie în public a Prinţesei Gabriella pe anul acesta

Ieri, Prinţesa Charlene şi Prinţul Albert au ieşit în public alături de fiica lor, Prinţesa Gabriella, pentru a lua parte la campionatul de rugby Sainte Devote, din Monte-Carlo. Cei trei au salutat mulţimea entuziasmă şi au luat parte la ceremonia de deschidere a campionatului.

Fratele ei a absentat la acest eveniment din Monte Carlo

Însă, cea care a atras cele mai multe priviri a fost micuţa Gabriella, care s-a arătat extrem de timidă la întâlnirea cu poporul. Aceasta a refuzat să dea ochii cu mulţimea strânsă pe stadionul Louis II şi a preferat să rămână în braţele ocrotitoare ale mamei sale.

A fost timidă la întâlnirea cu mulţimea entuziasmată!

În zadar au încercat părinţii ei să-i stârnească interesul pentru ce se derula în faţa ei, căci Prinţesa Gabriella n-a binevoit să le facă pe plac părinţilor ei, ceea ce a stârnit amuzamentul celor din jur. ”Prinţesa mofturoasă” este porecla cu care s-a ales micuţa prinţesă după această ieşire în public. Sperăm că la următoare apariţie, Prinţesa Gabriella să fie mai binedispusă.

foto: Hepta

Mai multe