Prințesa Greciei, căsătorită cu finul Prințesei Diana, spectaculoasă de Anul Nou, cu rochie roz și scumpă

3 ianuarie 2023   Royals

Rochia spectaculoasă purtată de Nina a Greciei de Anul Nou, în India. Prințesa a uimit cu ținuta roz, îndrăzneață și prețioasă.

Prințesa Nina a Greciei a fost spectaculoasă cu o ținută fuchsia, în timp ce a petrecut în India Anul Nou.

Tânăra în vârstă de 35 de ani a uimit cu rochia aleasă, o piesă prețioasă, roz, spectaculoasă, scumpă și îndrăzneață. Prințesa Nina a Greciei și-a Danemarcei nu a putut trece neobservată la Palatului din Jaipur.

Membra regală a strălucit la propriu în rochia de la Maison Valentino, realizată dintr-un amestec fabulos de materiale: lână și mătase. Ținuta este ruptă direct de pe podium, căci face parte din colecția AW22 RTW.

Rochia se mai găsește pe unele site-uri fashion la prețul de 8.400 de lire sterline, adică aproape 10.000 de Euro.

Rochia este lungă, lejeră, cu aplicații roz din lână și cu un guler bărcuță. Prințesa Nina a Greciei nu a ignorat țara în care se afla și s-a împodobit cu accesorii specifice. Tot ce face această rochie hipnotizantă este culoarea sa: roz aprins sau fuchsia, o nuanță foarte la modă în iarna aceasta, care nu te lasă să treci neremarcată.

Când a fost prezentată pe podiumurile de modă, rochia a fost purtată într-un ansamblu total de roz: platforme cu toc, dar și geantă mare, fuchsia.

Prințesa Nina a Greciei însă nu a urmat recomandarea și a folosit accesorii care să mai stingă din impactul coloristic: pantofi și șal bej.

Bijuteriile purtate sunt regale și prețioase, alcătuite din rubine, diamante și perle, numai bune pentru o prințesă.

Nina a Greciei a strălucit lângă tatăl său, Thomas Flohr.

Nina Flohr, prințesa Greciei, s-a căsătorit în 2020 cu Prințul Philippos al Greciei, finul Prințesei Diana. Philippos este fiul cel mic al regelui Constantin și al reginei Anne-Marie.

Regele Constantin al Greciei este vărul Prințului Charles. De asemenea, Prințul Charles și Prințesa Diana l-au botezat pe Prințul Philippos al Greciei, luând parte la ceremonia ce a avut lco în Londra, în vara anului 1986.

Logodna lui Philippos și a Ninei a fost anunțată chiar de părinții prințului, mândri de alegerea fiului lor. Familia regală din Grecia nu e în relații bune doar cu familia regală a Marii Britanii, dar și cu cea a Spaniei și a Danemarcei. Grecia nu mai este regat, dar titlurile se mențin toată viața, ca o curtoazie pe tot timpul vieții. Regele Constantin al II-lea al Greciei a fost detronat prin referendumurile din 1973 și 1974, iar țara a devenit republică.

Foto: Getty și Instagram

Mai multe