Prințesa Ingrid a Norvegiei s-a despărțit de iubitul ei după doi ani de relație

24 iunie 2024   Royals

Prințesa moștenitoare s-ar fi întors la Palat după ce a locuit cu iubitul ei, Magnus Heien Haugstad, în apartamentul lor din Oslo.

Ingrid a Norvegiei este din nou singură. A doua în ordinea succesiunii la tron, Prințesa moștenitoare s-a despărțit de iubitul ei, Magnus Heien Haugstad, după doi ani de relație, după cum anunță revista scandinavă „Se og Hør”. Deși vestea abia a apărut, cuplul a pus capăt poveștii lor de dragoste în urmă cu câteva luni, când el a plecat să studieze în Marea Britanie. În acest fel, distanța fizică dintre ei a fost indicată drept principalul motiv care a dus la această ruptură.

După despărțire, potrivit publicației amintite, moștenitoarea s-ar fi întors la Palatul Skaugum pentru a locui cu părinții ei și cu fratele ei mai mic, Sverre Magnus (18), precum și cu Marius Borg (27), fiul pe care Prințesa Mette-Marit l-a avut înainte de a se căsători. Întoarcerea acasă a tinerei vine după ce toamna trecută s-a mutat într-un apartament confortabil din cel mai trendy cartier din Oslo, unde locuia cu fostul ei iubit.

Viitoarea regină, în vârstă de 20 de ani, se concentrează în prezent asupra pregătirii sale militare, care a început în ianuarie, când s-a alăturat taberei Skjold sub apelativul „recruta Alexandra". Acolo, ea va petrece 12 luni servind în Batalionul de Geniu, iar șederea ei este împărțită în mai multe faze.

Magnus Heien Haugstad a fost menționat pentru prima dată în iunie 2022, după ce a luat parte la marele dineu de gală în onoarea prințesei moștenitoare cu ocazia majoratului. Atunci a avut loc cea mai mare reuniune intergenerațională a membrilor Familiei Regale din acest secol, în prezența Regelui Philippe al VI-lea, Frederik și Mary ai Danemarcei, Victoria și Daniel ai Suediei și William și Maxima ai Țărilor de Jos, printre alții. Deși a trecut neobservat, iubitul lui Ingrid a Norvegiei, care este cu patru ani mai mare decât ea (acum are 24 de ani), a fost și el prezent.

Magnus este fiul unuia dintre cei mai renumiți avocați norvegieni, Hans Haugstad, și un absolvent al Școlii de Management a Universității Lancaster din Anglia. Originar din Jar în Baerum, el urmează o diplomă în Business Analytics și înainte de aceasta a urmat un curs intensiv la Colegiul St. Clare din Oxford. După marea întâlnire de la Palatul Regal din Oslo, Prințesa Ingrid s-a mutat cu el în cartierul Grünerlokka, unul dintre cele mai avangardiste și alternative cartiere ale capitalei, un punct de referință pentru divertisment, cu nesfârșite localuri de muzică live și toate acestea mărginite de râul Akerselva. 

FOTO: Casa Regală norvegiană, Profimedia, Getty Images

Mai multe