Prințesa Kate a revenit la munca regală, după ce a finalizat tratamentul anti-cancer. Cum arată agenda ei

18 septembrie 2024   Royals

După perioada neagră pe care a traversat-o, norii încep să dispară pentru Kate Middleton. Cândva una dintre cele mai ocupate membre regale, viitoarea regină britanică începe timid, dozându-și efortul.

Săptămâna trecută, Prințesa de Wales a confirmat că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie într-un videoclip emoționant în care apare alături de membri ai familiei ei: soțul, copiii și cățelul.

La doar o săptămână de la lansarea clipului video, Palatul Kensington confirmă că Prințesa de Wales și-a reluat îndatoririle regale, scrie publicația HELLO!.

Circulara Curții a confirmat marți că Prințesa Kate a avut deja o întrevedere la Castelul Windsor cu o serie de reprezentanți ai organizației care se ocupă de proiectul ei de suflet dedicat dezvoltării armonioase a copiilor încă din primii ani de viață.

Evident, Kate Middleton dorește momentan să se informeze temeinic în legătură cu evoluția proiectelor de care se ocupă.

Această întâlnire oficială a fost prima din agenda Prințesei de Wales de anul acesta, în Circulara Curții, de când soția Prințului William și-a început tratamentul pentru cancer.

Primele opt luni ale anului au fost dedicate recuperării sale: mai exact post operația abdominală de amploare pe care a suferit-o în ianuarie și apoi chimioterapia preventivă începută după un diagnostic de cancer neașteptat.

Kate Middleton are 42 de ani și este mamă a trei copii. Până în 2024, Prințesa nu a mai avut anterior probleme de sănătate, exceptând perioadele mai dificile de pe vremea când a fost însărcinată.

Circulara Curții a confirmat, de asemenea, că și Prințul de Wales și-a asumat sarcini regale marți, William efectuând o vizită privată la Regimentul 22 Special Air Service, unde a întâlnit persoane care fuseseră prezente în operațiuni militare recente.

În principal, există credința că Prințesa recent recuperată va avea un program mai lejer totuși până la sfârșitul anului. Nu se va obosi sau extenua deocamdată, când sănătatea este fragilă.

Cancerul este un diagnostic delicat, care se gestionează individual. Iar Kate este un pacient ascultător, care și-a pus toată încrederea în echipa medicală care s-a ocupat de tratamentul ei.

Foto: Profimedia

Mai multe