Prinţesa Leonore a Suediei, adorabilă într-un cadru tomnatic

5 octombrie 2016   Royals

După ce verişorul ei, Prinţul Oscar al Suediei, a făcut furori pe reţelele de socializare cu o fotografie de toamnă, este rândul Prinţesei Leonore să fie cea care în centrul atenţiei.

Imaginea candidă cu Prinţesa Leonore

Prinţesa Madeleine a Suediei a postat, recent, o fotografie cu fetiţa ei, Leonore, surprinsă pe când aceasta se juca într-un parc din Londra. Imaginea candidă, în care micuţa prinţesă poartă o geacă roz şi o rochie gri, a strâns rapid o mulţime de reacţii din partea fanilor internauţi. Aceştia nu şi-au putut contenti entuziasmul atunci când au văzut-o pe cea de-a şaptea în linia de succesiune a tronului suedez într-o ipostază atât de firească. ”A sosit toamna” este mesajul care însoţea drăgălaşa imagine cu Prinţesa Leonore, pe care chiar mama ei a surprins-o.

Leonore este primul născut al Prinţesei Madeleine şi-al soţului ei, Chris

De altfel, într-un interviu recent, Prinţesa Madeleine a declarat că astfel de activităţi sunt obişnuite pentru copiii ei, căci a dorit ca cei doi să crească departe de rigorile de la palat şi să aibă parte de o copilărie obişnuită. ”Facem o mulţime de activităţi cu micuţa mea Leonore, căci are o groază de energie şi trebuie să-o ţinem mereu ocupată”, spunea, amuzată, Prinţesa Madeleine în timpul Galei Thank You, organizată de World Childhood Foundation USA.

Portret de familie

foto: arhivă ok! / instagram

Mai multe