Prinţesa Madeleine a Suediei a revenit la „slujbă”. Fiica sa a împlinit o lună!

12 aprilie 2018   Royals

Acum o lună, Prinţesa Madeleine îl aducea pe lume pe al treilea copil, o fetiţă pe care a decis s-o numească Prinţesa Adrienne. Acum, fiica cea mică a regelui Gustaf al Sudiei s-a întors deja la „slujbă”, lăsând-o pe micuţa sa în grija soţului, Chris O`Neill, şi a bonelor.

Prinţesa Madeleine, alături de Regina Silvia

Prinţesa Madeleine a apărut, ieri, la o şedinţă a asociaţiei Childhood, alături de mama sa, Regina Silvia a Suediei. Binedispusă şi energică, Prinţesa Madeleine a vorbit despre importanţa eforturilor depuse în a sprijini această cauză şi a militat pentru interesele organizaţiei caritabile a mamei sale.

La întrunirea asociaţiei „Childhood”

”Ieri, am participat la întrunirea asociaţiei Childhood. Sunt atât de mândră de munca depusă de această organizaţie”, a scris ea în dreptul unei fotografii surprinse în timpul întrunirii şi postată pe reţelele de socializare, acolo unde este o prezenţă activă.

Madeleine lucrează cu această organizaţie din 2006, chiar dacă a locuit o vreme în SUA. Prinţesa este un membru de vază al asociaţiei Childhood, înfiinţată chiar de către mama sa, regina Si lvia a Suediei.

Prinţesa Adrienne a Suediei

Prinţesa Madeleine este mamă a trei copii: Prinţesa Leonore (4 ani), Prinţul Nicolas (2 ani) şi Prinţesa Adrienne (1 lună).

foto: Kungahuset

Mai multe