Prințesa Madeleine încântă cu o fotografie rară a fiicei sale, Prințesa Adrienne, după marea mutare

30 septembrie 2024   Royals

Viața lor s-a schimbat radical! După mulți ani de trai liniștit în SUA, Prințesa Madeleine și familia sa au revenit în Suedia natală.

Regalii suedezi s-au mutat recent din Florida, la Stockholm.

Prințesa Madeleine a Suediei și-a încântat fanii luni, când a distribuit o fotografie rară a fiicei ei, Prințesa Adrienne, alături de cățelușul familiei, după marea lor mutare, care nu a fost deloc ușoară. Mai ales pentru copii. Tocmai pentru copii ei și-au prelungit șederea americană.

Prințesa Madeleine, în vârstă de 42 de ani, a distribuit pe Instagram un instantaneu adorabil cu fetița ei, super încântată de companionul său patruped Teddy.

Micuța este superbă și cu dantura în schimbare. A moștenit eleganța regală a mamei sale, ochii superbi și părul bogat.

Madeleine a notat cu afecțiune maternă: „Adrienne și Teddy se confruntă pentru prima dată cu o toamnă rece și rece!”.

Căci da, iernile din Florida sunt foarte blânde. Nu au nimic în comun cu vremea severă din Suedia.

Prințesa Madeleine și soțul ei, Christopher O'Neill, au locuit în însorita Florida în ultimii șase ani, dar recent au făcut marea schimbare și au revenit în Suedia natală. Cei mai afectați sunt copiii, căci la vârsta asta este mai dificil să îți schimbi mediul.

Adrienne se străduiește totuși să dea o șansă capriciilor climatice suedeze, ceva nou pentru ea! Fetița poartă geacă și bentiță de lână.

Dincolo de disconfortul termic, locuitorii Suediei se bucură totuși de peisaje de vis ale toamnei aurii.

Madeleine este a șaptea în ordinea succesiunii la tronul suedez (după sora ei, Prințesa Victoria a Suediei, nepoata ei, Prințesa Estelle, nepotul ei, Prințul Oscar, fratele ei, Prințul Carl Philip al Suediei și nepoții săi, Alexander și Gabriel, fiii prințului Carl). Prin tatăl ei este stră-stră-strănepoată a reginei Victoria a Regatului Unit. Al patrulea nume al său, Josephine, este dat în onoarea străbunicei sale, Josephine de Leuchtenberg, regină a Suediei și a Norvegiei, fiica lui Eugène de Beauharnais, fiul împărătesei Joséphine de Beauharnais cu primul ei soț. Prințesa Madeleine s-a născut la Palatul Drottningholm și a fost botezată la 31 august 1982.

În 2008 a fost inclusă pe poziția a 12-a pe lista "20 Hottest Young Royals", conform Forbes Magazine. La 8 iunie 2013, la Stockholm, s-a căsătorit cu Christopher O'Neill, un om de afaceri american de origine britanică.

Prințesa Madeleine și Christopher O'Neill au trei copii: Prințesa Leonore (n. 20 februarie 2014), Prințul Nicolas (n. 15 iunie 2015) și Prințesa Adrienne (n. 9 martie 2018).

Foto: Profimedia

Mai multe