Prințesa Madeleine și Regina Silvia a Suediei, superbe la New York. Au avut un eveniment mamă-fiică

2 octombrie 2024   Royals

Prințesa Madeleine, Ducesă de Hälsingland și Gästrikland (Madeleine Thérèse Amelie Josephine; n. 10 iunie 1982) este cel mai mic copil al regelui Carl XVI Gustaf al Suediei și al Reginei Silvia a Suediei.

Cele două doamne superbe se află în vizită la New York și au avut o apariție elegantă la un eveniment important, la care au participat din calitatea de mamă-fiică.

Sunt două doamne fine, foarte stilate și cu adevărat regale! Dacă Regina Suediei a păstrat normele de protocol regal și a purtat dresuri de mătase, frumoasa Madeleine și-a expus superbele-i picioare bronzate fără acest accesoriu care pare mai degrabă retrograd, în garderoba femeilor regale tinere.

Prințesa Madeleine și Regina Silvia a Suediei au vizitat Fundația World Childhood din New York.

„Devotamentul lor neobosit față de cauză îi inspiră și pe alții să se implice”, a declarat directorul executiv Mary Pulido publicațiai PEOPLE , referindu-se la colaborarea care există cu familia regală.

Regina Suediei, în vârstă de 80 de ani, și fiica ei mai mică, de 42 de ani, au petrecut câteva zile la New York pentru a promova activitatea organizației fondate de însăși Silvia a Suediei, care sărbătorește anul acesta 25 de ani de la înființare.

Regina a pus bazele World Childhood Foundation în 1999, reprezentând o organizație nonprofit de pionierat în lupta globală împotriva exploatării și abuzului sexual asupra copiilor, iar prințesa Madeleine este, de asemenea, profund implicată.

În timpul vizitei lor în New York City (unde a trăit prințesa Madeleine și l-a cunoscut pe soțul ei, Christopher O'Neill), mama regală și fiica au participat la o cină privată pe 25 septembrie la Reședința Ambasadei Suediei, găzduită de consulul general al Suediei la New York, S.E. Ambasadorul Erik Ullenhag, pentru a celebra importanta aniversare, cei 25 de ani de existență a fundației care face o diferență.

World Childhood a investit până în prezent în peste 1.300 de inițiative, proiecte și grupuri de bază din întreaga lume, făcând lumea un loc mai sigur pentru mii de copii, în misiunea de a pune capăt abuzului sexual, exploatării și violenței împotriva copiilor.

Foto: Profimedia

Mai multe