Prințesa Maria-Olympia a Greciei, noua stea fashion a regalității. A fost cool și la un eveniment sobru

29 februarie 2024   Royals

Pe 27 februarie, toată floarea cea vestită a caselor regale europene s-a strâns la capela regală din Windsor, Anglia, pentru slujba de pomenire a Regelui Constantin al Greciei, decedat anul trecut.

Ultimul rege al grecilor a fost omagiat la un an după ce acesta s-a stins din viață, pe 10 ianuarie 2023, la Atena, la vârsta de 82 de ani. Ceremonia religioasă a fost organizată de familia regală grecească, în frunte cu Prințul Moștenitor Pavlos, în vârstă de 56 de ani, acompaniat de soția sa, Prințesa moștenitoare Marie-Chantal, și de cei cinci copii ai lor.

Dintre aceștia, singura fiică a cuplului, fashionista Prințesă Maria-Olympia, în vârstă de 27 de ani, a fost deosebit de elegantă, alegând pentru slujba de comemorare o rochie pe corp, bleumarin, cu gât pătrat și o haină neagră cu tăietură modernă.

Tânăra și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi decupați la călcâi și cu o geantă de mână neagră și aproape că i-a făcut concurență la nivel vestimentar unei alte fashioniste prezente la eveniment, superba Regină Letizia a Spaniei.

Soția Regelui Felipe a purtat la slujba de comemorare o rochie asemănătoare cu a tinerei Maria-Olympia, în aceeași nuanță de bleumarin.

Cu câteva zile înainte, tânăra prințesă din familia regală grecească a făcut furori cu ținuta ei sexy afișată la Săptămâna Modei de la Milano, acolo unde a participat la o prezentare a casei Gucci purtând un costum gri cu pantaloni scurți (foto dreapta).

Cât despre spanioloaica Letizia, aceasta a dat dovadă de mult bun gust la același eveniment sobru, optând pentru un look rafinat, cu piese vestimentare mai vechi. Letizia a ales din garderoba ei o pelerină albastru închis cu guler de blană, de la Carolina Herrera, la care a asortat o rochie în aceeași nuanță, cu guler la baza gâtului, curea în talie și umeri bufanți.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe