Prinţesa Marie a Danemarcei, într-o ipostază inedită alături de copiii ei

25 august 2017   Royals

Soţia Prinţului Joachim este mai puţin cunoscută decât cumnata sa, Prinţesa Mary a Danemarcei, soţia lui Frederic, moştenitorul tronului danez. Totuşi, Marie e la fel de simpatică şi chiar îi seamănă destul de mult lui Mary, de unde şi confunzia dintre cele două.

Prinţesa Marie şi Prinţesa Mary, soţia moştenitorului tronului danez

Noi, însă, o recunoaştem pe Marie dintr-o mie de fotografii şi ne bucurăm de fiecare dată când auzim despre ea. Ieri, de exemplu, pe contul oficial de Instagram al familiei regale din Danemarca a apărut o fotografie în care Prinţesa Marie este surprinsă într-o ipostază inedită alături de cei doi copii ai ei, respectiv Prinţesa Athena şi Prinţul Henrik.

În imaginea respectivă, Prinţesa Marie apare pregătindu-le pachetul pentru şcoală pentru cei doi copii ai săi, asemenea oricărei alte mămici. Pesemne, Prinţesa Marie nu are nevoie de slujitori sau bucătari profesionişti pentru a se ocupa de bunăstarea copiilor ei şi preferă să le fie de ajutor în orice circumstanţă, chiar dacă asta presupune să îmbrace şorţul de bucătărie.

O altfel de ipostază!

În fotografia respectivă, soţia Prinţului Joachim al Danemarcei apare pregătindu-le micuţilor câteva sandvişuri sănătoase, care conţineau fasole verde şi roşii, în timp ce Athena (5) şi Henrik (8) apar în background, la masă, terminându-şi micul dejun.

Un asemenea cadru a strâns rapid nenumărate reacţii. ”Regalităţile chiar sunt modele de urmat.”, ”Mi se pare uluitor că se implică cu adevărat în viaţa copiilor ei şi că-i pasă de sănătatea lor”, ”Ce minunat e să văd cum arată o dimineaţă în familia princiară”, au fost doar câteva dintre reacţiile din mediul online.

Vorbind despre familia sa şi normalitatea din spatele statutului de prinţ şi prinţesă, Prinţul Joachim declara: ”Întotdeauna am încercat să-i facem pe copii să nu se simtă diferiţi faţă de ceilalţi. Bineînţeles că trebuie să-i învăţăm despre acele momente în care vor apărea la balconul regal, alături de bunicii lor, şi că-i vor fotografia mii de fotografi. Dar asta face parte din ”slujba noastră”, e un lucru cu care înveţi să trăieşti”.

Mai multe