Prințesa Mary încearcă să păstreze aparențele, după ce Prințul Frederik a fost pozat cu presupusa amantă

9 noiembrie 2023   Royals

Prințul Frederik, viitorul rege danez, e acuzat de infidelitate, iar soția lui, Prințesa Mary, păstrează tăcerea!

Prințesa Mary, în vârstă de 51 de ani, și-a păstrat o expresie pasivă în timpul unei vizite recente la Centrul de Arhitectură Daneză din Copenhaga, în timp ce îi întâmpina pe Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia ai Spaniei în a treia zi a vizitei lor de stat.

Prințesa Mary a Danemarcei nu a schițat niciun gest care să o dea de gol că mariajul ei cu Prințul Frederik nu ar merge perfect, mai ales după zvonurile că acesta i-ar fi fost infidel!

Dar, fără îndoială, Prințesa Mary a văzut fotografiile publicate de revista Lecturas cu soțul ei, Prințul Frederik și vedeta de reality-show Genoveva Casanova, 47 de ani, la Madrid, săptămâna trecută, unde au asistat la o expoziție a operelor lui Pablo Picasso.

Cine e presupusa amantă a Prințului Frederik

Blondina, care este o mondenă foarte cunoscută în presa iberică, provine din Mexic și a fost surprinsă de tabloidul Lecturas în timp ce a ieșit la masă, în Madrid, cu moștenitorul tronului danez, Prințul Frederik.

Genoveva Casanova a înaintat un comunicat Revistei HOLA!, în care se arată: „Infirm categoric toate presupunerile că ar exista o legătură romantică între mine și Prințul Frederick al Danemarcei. Orice astfel de presupunere nu doar că este o minciună sfruntată, ci și o distorsionare intenționată a adevărului. De acest lucru avocații mei deja se ocupă și vor face toate demersurile necesare și legale pentru a-mi proteja dreptul la onoare, adevăr și intimitate.”, a vrut Genoveva Casanova să anunțe.

De unde au pornit însă zvonurile malițioase că această blondină ar avea ceva cu viitorul rege danez? Se pare că, potrivit tot sursei menționate, Genoveva Casanova și Prințul Frederik au un prieten comun.

Acesta nu a putut să îl însoțească pe Prințul moștenitor danez într-o vizită la o expoziție de artă, din cauză că era bolnav. Atunci ar fi rugat-o pe mexicancă să meargă în locul lui. Femeia a acceptat. După ce au vizitat expoziția „Picasso, sacru și profan”, Prințul Frederik și Genoveva Casanova s-au plimbat prin Parcul El Retiro și s-au bucurat împreună de o cină foarte publică la restaurantul „El Corral de la Morería”, din inima Madridului.

Foto: Getty Images

Mai multe