Prințesa Rajwa a Iordaniei, surâzătoare în prima sa apariție publică oficială de când a devenit mamă

16 octombrie 2024   Royals

Prințul moștenitor al Regatului hașemit și viitoarea regină a Iordaniei au devenit părinți în august.

Rajwa a fost văzută în ceea ce reprezintă prima sa apariție publică oficială de la nașterea fiicei sale în august.

Prințesa iordaniană a participat împreună cu soțul său prințul moștenitor Hussein în tribune, la vizionarea unui important meci de fotbal, unde echipa iordaniană a înfruntat-o pe cea a  Omanului.

Cuplul regal a fost în extaz că naționala lor a învins-o pe cea a Omanului, cu un scor relevant și mai mult decât onorant: 4-0. Meciul s-a jucat în timp ce Iordania concurează pentru calificarea la Cupa Mondială din 2026, care ar fi prima Cupă Mondială la care s-a calificat vreodată națiunea din Orientul Mijlociu, notează publicația HELLO!.

Cuplul regal iordanian a avut o apariție foarte casual în tribună, amândoi au optat pentru negru. Hussein a purtat și o geacă de fâș inscripționată, iar Rajwa și-a lăsat părul desfăcut, dar nu s-a mai machiat deloc.

Prințesa a oferit Casei Regale și actualilor monarhi primul nepot. Mai exact, nepoțică. Exact acest detaliu n-o califică pe micuță în rândul succesorilor la tron, căci în Iordania nu poate deocamdată conduce decât un membru regal de sex masculin.

Cei doi s-au căsătorit de curând și mai mult ca sigur vor urma și alți moștenitori regali și mai ales atât de așteptatul băiat.

Micuța însă este răsfățata bunicilor săi, Regina Rania și Regele Abdullah. Cei doi sunt topiți după ea și deseori au postat imagini în timp ce se delectează în compania ei.

Frumoasa Prințesă Rajwa a Iordaniei a dat naștere primului ei copil la 30 de ani. 

După marele eveniment din viața lor, cei doi tineri părinți au postat pe Instagram primul lor cadru de familie cu micuța Prințesă Iman, fotografie în care o vedem pe Prințesa Rajwa strălucind, în timp ce familia se pregătea să părăsească spitalul King Hussein Medical Center din Amman, Iordania. Tânăra arăta minunat într-o rochie lungă, tip cămașă, albă cu model albastru.

Foto: Instagram

Mai multe