Prințesa Rajwa a strălucit la jubileul socrului îmbrăcată de un designer pe care-l adoră și Prințesa Kate

8 februarie 2024   Royals

Doamnele de la Palatul regal hașemit au impresionat cu ținutele lor sofisticate. De departe, s-au remarcat Regina Rania a Iordaniei și nora sa, viitoarea regină, Prințesa Rajwa.

Prințesa Rajwa și Prințul Hussein au participat la ceremonia de ridicare a drapelului „Jubileul de Argint”, care a marcat cea de-a 25-a aniversare a ascensiunii pe tron ​​a Regelui Abdullah al II-lea (și a decedării regretatului rege Hussein, în 1999), la Palatul Raghadan, din Amman, Iordania, pe 7 februarie 2024.

Recunoscuți mondial a fi una dintre cele mai elegante familii regale de pe planetă, Prințesa Rajwa a uimit într-o rochie șic, neagră, simplă, de la un designer britanic aprobat de însăși Prințesa de Wales.

Arhitecta născută în Arabia Saudită s-a căsătorit anul trecut cu moștenitorul tronului iordanian, iar nunta lor a fost unul dintre cele mai șic evenimente ale lui 2023. Prințesa Rajwa a mizat pe sintagma ”mai puțin înseamnă mai mult” și a îmbrăcat o rochie sobră și elegantă, de o lungime perfect recomandată femeilor regale. Ținuta Travel Tailoring Fit și Flare Maxi de la brandul londonez Me+Em era croită în formă de A, cu accent pe talia sa fină.

Prințesa Rajwa a impresionat într-o rochie de la Me+Em

Nora regală s-a impus de la început cu ținute clasice și discrete. Încă de la nuntă a impresionat cu alegerea rochiei de mireasă, o superbă creație Elie Saab, minimalistă și surprinzător de modernă, cu un decolteu asimetric, mâneci lungi și o trenă superbă.

Ieri însă, la jubileu, Prințesa Rajwa a creat un echilibru perfect între o ținută formală și una feminină.

Rochia a fost accesorizată perfect cu o pereche de tocuri și o geantă foarte stylish.

Me+Em este un nume cunoscut în garderoba regală britanică, în special în cea a Prințesei Kate.

Este un brand „de lux la prețuri accesibile”, recunoscut pentru hainele calitative. Kate a impresionat cu o rochie roz de la ei, pe care a purtat-o cu mai multe ocazii.

Foto: Profimedia

Mai multe