Prințesa Rajwa și Prințul Hussein ai Iordaniei, portret de viitori părinți. Bebelușul regal este așteptat

28 iunie 2024   Royals

Moștenitorul tronului hașemit și soția lui ar putea deveni părinți dintr-un moment în altul, bebelușul regal fiind așteptat în Iordania în această vară.

Este motivul pentru care ne așteptăm ca Palatul regal din Iordania să ne dea oricând vestea venirii pe lume a primului copil al Prințului Hussein cu soția sa, Prințesa Rajwa.

Și asta deoarece sarcina destul de avansată a Prințesei Rajwa a Iordaniei a fost expusă la evenimentul național care a marcat Jubileul de Argint al socrului ei, Regele Abdullah al II-lea, la începutul acestei luni.

Viitoarea mamă și soțul ei, Prințul Moștenitor Hussein, s-au alăturat membrilor familiei regale iordaniene la evenimentul din 9 iunie, prilej pentru noi să ne delectăm cu o apariție de altfel destul de rară în public a prințesei în vârstă de 30 de ani.

După acest eveniment, Prințul moștenitor a postat pe contul lui personal de Instagram o fotografie superbă cu el și soția sa din ziua evenimentului. „Rajwa și cu mine, înainte de evenimentul național care marchează Jubileul de Argint al Majestății Sale”, a scris Hussein alături de imagine.

Rajwa și Hussein așteaptă primul lor copil în această vară, iar evenimentul ar putea avea loc de pe o zi pe alta.

Curtea Regală Hașemită a dat marea veste despre bebelușul regal în luna aprilie. Viitorii părinți au sărbătorit recent și un an de căsătorie, pe 1 iunie. Înainte de aniversarea nunții, Hussein a dezvăluit pentru postul Al Arabiya că el și soția sa sunt „foarte încântați de noua etapă” din viața lor, menționând că „totul se va schimba” odată cu apariția copiilor.

Despre viața lui de soț și viitor tată, Prințul Hussein a mai spus: „M-am schimbat în bine și este o mare binecuvântare că mi-am găsit partenera de viață. Căsătoria m-a ajutat să fiu mai calm. Rajwa este calmă și are un caracter bun. Are prieteni în Iordania de mult timp, așa că este obișnuită cu țara, iar acest lucru i-a ușurat mult tranziția. În mod normal, stăm mult acasă, nu putem ieși prea mult în oraș, suntem fericiți și foarte încântați de noua etapă din viața noastră”. 

Foto: Profimedia, Getty Images, Instagram

Mai multe