Prințesa Rajwa, superbă în a doua rochie de mireasă. Ce au purtat fețele regale la banchetul nupțial

2 iunie 2023   Royals

Ieri, toată lumea bună de la casele regale ale lumii s-au adunat la nunta Prințului moștenitor al Iordaniei cu aleasa sa, frumoasa Rajwa.

După ceremonia nupțială care a avut loc la palatul regal din Amman și-n urma căreia arhitecta saudită Rajwa Al Seif a devenit soția viitorului rege al Iordaniei, toți invitații s-au strâns la banchetul de după, acolo unde au fost primiți de Regele Abdullah, Regina Rania, Prințul moștenitor Hussein și frumoasa sa soție, Prințesa Rajwa.

Aceasta din urmă și-a schimbat rochia de mireasă creație Elie Saab, purtată pe zi, cu una la fel de spectaculoasă, de la Dolce&Gabbana, însă mult mai comod de purtat la o petrecere.

Pe lângă tânăra mireasă, cea mai așteptată prezență feminină de la banchet a fost, desigur, Kate Middleton, iar Prințesa de Wales nu a dezamăgit așteptările, strălucind, pur și simplu, la banchet în rochia ei cu paiete de la Jenny Packham, accesorizată cu spectaculoasa tiară Lover's Knot, care i-a aparținut Prințesei Diana.

Verișoara lui William, Prințesa Beatrice, prezentă și ea la nunta regală alături de soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, a fost și ea o prezență glam în rochia ei de la Reem Acra, accesorizată cu tiara familiei York. 

O altă prezență care a adunat toate laudele a fost cea a Prințesei moștenitoare a Suediei, Victoria, însoțită de Prințul Daniel. Victoria a purtat la banchetul regal o spectaculoasă rochie fucsia, care i-a venit ca turnată, iar elementul wow a fost, bineînțeles, acea tiară regală cu o lucrătură foarte fină.

Alte fețe regale prezente la evenimentul nupțial de ieri au fost Regina Máxima a Țărilor de Jos, Regele Willem-Alexander și fiica lor cea mare, Prințesa Amalia, Prințesa Sofia de Liechtenstein, Prințul Frederik și Prințesa Mary ai Danemarcei, Majestatea Sa Margareta a României și Principele Radu și foștii suverani ai Spaniei, Juan Carlos și Sofia.

Ceremonia de nuntă a avut loc în grădinile Palatului Zahran, din capitala Amman - apoi, mirii au salutat mulțimea dintr-o mașină retro decapotabilă, pe străzi, până când au ajuns la modernul Palat Al Husseiniya, unde aceștia și-au primit invitații, circa 1.700, la un banchet opulent.

Foto: Profimedia, Instagram

Mai multe