Prinţesa Sofia a Suediei, votată ”Miss fata de la ţară”

20 ianuarie 2016   Royals

Având la dispoziţie o garderobă plină de creaţii unice ale celor mai mari designeri şi cele mai scumpe bijuterii şi tiare, Prinţesa Sofia este considerată una dintre cele mai stilate regalităţi din Europa. Cu toate acestea, un site din Suedia a desemnat-o pe frumoasa soţie a Prinţului Carl Philip – ”Miss Fata de la ţară”, făcând referire, cel mai probabil, la originile modeste ale Sofiei.

Prinţesa Sofia a fost declarată ”miss fata de la ţară”

Mai mult de atât, pe site-ul respectiv apare şi o presupusă declaraţie a Ducesei de Varmland, prin care Sofia acceptă ”onorată” distincţia, ceea ce pare destul de greu de crezut, chiar dacă Sofia a declarat tot timpul că e mândră de plaiurile sale natale, pe care se întoarce oricând are ocazia.

Amintim că în octombrie, ea şi soţul ei au mers într-o vizită oficială în Alvdalen, zona în care Sofia s-a născut şi a crescut. Prinţesa a fost mişcată până la lacrimi atunci când a poposit în oraşul ei natal şi a declarat că este un loc foarte special pentru ea. ”Dalarna ocupă un loc foarte important în inima mea, mai ales Alvdalen. (...) Aici mi-am petrecut mulţi ani din viaţă şi aici m-am format ca persoană. Dalarna este un oraş foarte frumos, şi nu mă refer doar la peisaj, ci şi la oamenii frumoşi care locuiesc aici”, le-a spus Sofia supuşilor atunci când a făcut prima ei vizită oficială după mariajul cu Prinţul Carl Philip.

Mai multe