Prinţesa Stéphanie de Monaco a venit în România FOTO

4 octombrie 2017   Royals

Sora Prinţului Albert se află într-o vizită oficială în ţara noastră şi, cum era de aşteptat, a fost primită cu braţele deschise de Principii României.

Alteţele Lor Regale Principesa Margareta şi Principele Radu s-au întâlnit astăzi cu Alteţa Sa Principesa Stéphanie de Monaco. Este vorba despre o vizită oficială prilejuită de dezvelirea unei statui a tatălui său, Prinţul RainiRainier al III-lea, în Parcul Circului din Bucureşti, în prezenţa primarului Capitalei, Gabriela Firea.

De altfel, Regele Mihai şi Regina Ana au fost apropiaţi de principele Rainier al III-lea şi de principesa Grace de Monaco, părinţii Prinţului Albert, vizitându-i de foarte multe ori de-a lungul anilor. Iar Principesa Margareta şi Principele Radu s-au întâlnit cu principele Albert al II-lea de multe ori în ultimii 20 de ani, la ocazii regale sau oficiale, în Europa. În iulie 2011, Alteţele Lor Regale au reprezentat Familia Regală a României la nunta principelui Albert al II-lea cu Charlene Wittstock.

Principesa de Monaco are pe agenda vizitei întâlniri cu autorităţile municipiului Bucureşti, precum şi participări la reuniuni şi recepţii oferite în onoarea sa.

Joi, 5 octombrie 2017, în cursul dimineţii, Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu primesc la Palatul Elisabeta vizita Principesei de Monaco. La întâlnire vor lua parte ambasadorul Principatului Monaco în România, consulul onorific al României la Monaco, reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Bucureşti.

Foto: Photos : N. Saussier, F. Nebinger/Palais Princier, Daniel Angelescu

Mai multe