Prințesa Tatiana rupe tăcerea după divorțul de Prințul Nikolaos al Greciei: „Un an plin de durere”

16 octombrie 2024   Royals

Prințesa Tatiana și Prințul Nikolaos al Greciei s-au despărțit în aprilie, iar acum ea a făcut primele declarații oficiale!

Nu a fost cel mai ușor an pentru Prințesa Tatiana, care și-a anunțat despărțirea de soțul ei, Prințul Nikolaos al Greciei, în aprilie, iar doar o lună mai târziu, fratele ei vitreg Attilio Brillembourg a fost dat dispărut. 

Acum, ea a vorbit despre „anul dificil” pentru publicația greacă BHMagazino, unde a explicat că 2024 a fost „un an foarte dificil pentru mine, unul de tranziție, plin de momente de incertitudine și durere”. Ea a continuat: „Cred că în adversitate ne găsim adesea cea mai profundă forță.

Provocările vieții îmi amintesc cât de important este să perseverez, să am speranță și credință în puterea spiritului uman”. În vârstă de 44 de ani, Prințesa Tatiana a subliniat sprijinul care i-a fost acordat în timpul anului, spunând: „Am avut sprijinul familiei mele, al prietenilor mei și al anturajului meu și mi-am tras o forță imensă de la ei. Totul s-a întâmplat în același timp. A fost ca o avalanșă de schimbări în fața tuturor”.

Prințesa Tatiana a reflectat apoi: „Am învățat importanța de a-mi permite să simt, să plâng, să gestionez emoțiile și să merg mai departe cu autocompătimire”.

Divorțul Tatianei și al Prințului Nikolaos a fost confirmat la 19 aprilie, cu o declarație în care se arată: „Prințul Nikolaos și prințesa Tatiana, după paisprezece ani de conviețuire, au decis să își încheie căsătoria.

Amândoi exprimă dificultatea acestei decizii, profunda apreciere și respect pe care le au unul pentru celălalt, dar și dragostea cu care au pășit în toți acești ani”. În ciuda despărțirii, Prințesa Tatiana și-a păstrat titlul regal, anunță publicația HELLO! Magazine Grecia.

Referitor la fratele vitreg al Prințesei Tatiana, acesta a fost dat dispărut la o lună după anunțul despărțirii ei de Prințul Nikolaos. Attilio Brillembourg este încă dispărut.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe