Prinţesa Victoria a Suediei, sărbătorită cu fast de toată familia

15 iulie 2016   Royals

Prinţesa Moştenitoare a împlinit, ieri, 39 de ani, motiv pentru care toată familia regală suedeză a participat la o petrecere în cinstea ei, organizată la Palatul Solliden.

Prinţesa Victoria a împlinit 39 de ani, ieri.

Reşedinţa de vară a familiei regale, pe insula Oland, s-a dovedit neîncăpătoare pentru zecile de invitaţi de seamă, veniţi s-o felicite pe Prinţesa Moştenitoare de ziua ei.

Şi deşi Prinţesa Victoria a fost o gazdă elegantă şi plăcută, Prinţul Oscar, fiul ei, a fost cel în centrul atenţiei. Bebeluşul de câteva luni, îmbrăcat într-un costumaş albastru, a stârnit zâmbetele oricui îl întâlnea.

Prinţul Oscar a fost în centrul atenţiei

Prinţul Oscar şi surioara lui mai mare, Prinţesa Estelle, au fost cu siguranţă cele mai simpatice prezenţe de la acest eveniment şi s-au bucurat de atenţia tuturor.

La petrecere au participat şi părinţii Prinţesei Victoria, respectiv Regele şi Regina Suediei, care n-au pierdut ocazia de a petrece puţin timp în compania nepoţilor lor.

Prinţesa Victoria a îmbrăcat la această petrecere o rochie albă, de voal, care i-a oferit prinţesei lejeritatea de care a avut nevoie pentru a se ocupa de toţi invitaţii săi. Soţul ei, Prinţul Daniel, a optat pentru un costum foarte elegant, la care a asortat la o cămaşă albastră.

Iată şi o galerie foto de la acest eveniment!

Mai multe