Prințesele lui tata! Regele Felipe, mândru de fiicele sale, Leonor cea încrezătoare și Sofia cea sfioasă

18 iulie 2024   Royals

Familia regală spaniolă s-a reunit, din nou, la un eveniment care a avut loc la Palatul Zarzuela din Madrid.

Pe 17 iulie, Regele Felipe, Regina Letizia, Prințesa Leonor și Infanta Sofia au primit în audiență membri ai Fundației Comitetului Spaniol al Colegiilor Mondiale Unite, o organizație care-și propune să facă din educație o forță mondială.

Dincolo de importanța acestei întâlniri, pentru admiratorii regali totul s-a redus la ce au purtat femeile din familia regală la acest nou eveniment public.

Regina Letizia a ales un costum sobru bleu, din in, pe care l-a completat cu o pereche de pantofi sport albi, având în vedere că soția regelui nu mai poate purta încălțăminte inconfortabilă, cu toc, din cauza afecțiunii sale la degetele de la picioare.

Prințesa moștenitoare Leonor a fost, în schimb, imaginea feminității în rochia ei albă cu print negru, de la brandul accesibil tuturor, & Other Stories, la care a asortat o pereche de espadrile cu platformă, foarte populare printre femeile din familia regală spaniolă.

Sora ei mai mică, Infanta Sofia, a ales pentru această ocazie o rochie asimetrică de la Mango și o pereche de balerini în aceeași nuanță roșie.

Remarcăm și cu această ocazie siguranța de sine a Prințesei Leonor, în vârstă de 18 ani, educația ei militară spunându-și, probabil, cuvântul în aceste apariții publice alături de Felipe și Letizia, unele la care Leonor începe să strălucească din ce în ce mai mult.

Suntem siguri că fiica cea mare a Regelui Felipe se va transforma într-o femeie superbă, la fel ca mama ei, și va deveni, în timp, mâna dreaptă a tatălui ei în ceea ce privește toate aceste evenimente regale.

Sora ei mai mică, Infanta Sofia, în vârstă de 17 ani, pare să se simtă mult mai incomod decât Leonor la aceste evenimente publice, limbajul corpului ei transmițând o timiditate evidentă, de parcă adolescenta ar fi preferat să fie oriunde în altă parte, îmbrăcată lejer, precum puștoaicele de vârsta ei, și cu activități mult mai distractive decât aceste întâlniri formale.

Foto: Profimedia

Mai multe