Prințul Albert la un eveniment fără soția Charlene, dar într-o companie feminină la fel de atrăgătoare

8 iulie 2024   Royals

Chiar și-atunci când nu participă la evenimente alături de soția sa, Albert știe să se înconjoare de prezențe feminine plăcute.

Prințul Albert al II-lea, în prezența nepotului său din partea Prințesei Caroline, Andrea Casiraghi, a inaugurat vineri aseară o expoziție de pictură a lui Joseph Mallord William Turne la Grimaldi Forum Monaco.

Cu această ocazie, Palatul Princiar de Monaco a făcut publice mai multe cadre în care suveranul de Monaco este condus prin saloanele în care sunt expuse tablourile de către o doamnă înaltă, blondă și elegantă, despre care, la o primă vedere superficială, ai zice că este soția lui, Prințesa Charlene.

Doamna în cauză, cel mai probabil curator al expoziției respective, l-a însoțit pe Albert și i-a explicat tot ceea ce era nevoie de știut despre tablourile pe care acesta le admira și suntem siguri că prințul a apreciat compania ei fermecătoare.

Este prima apariție publică a suveranului de la aniversarea de 13 ani de mariaj cu Charlene de Monaco, pe 1 iulie.

În urmă cu treisprezece ani, Prințul Albert de Monaco se căsătorea cu Charlene Wittstock cu mare tam-tam, mai exact cu două ceremonii de nuntă care au costat peste 60 de milioane de euro.

Evenimentul a avut loc pe 1 iulie 2011, iar aniversarea cuplului princiar de la Monaco n-a trecut neobservată, când pe pagina oficială de Facebook a Palatului a apărut o imagine care marchează evenimentul.

Numai că nu ne așteptam ca poza aniversară a lui Albert și-a soției lui să fie una în care cei doi apar cu spatele... Într-adevăr, în acest cadru, îi vedem pe prinț și pe prințesă la balconul palatului princiar din Monaco, pozați din interior, în fața lor zărindu-se capul fiicei lor, Prințesa Gabriella, în timp ce fratele ei geamăn, Jacques, este acoperit total în imagine.

În poză, Albert apare privindu-și cu tandrețe soția, Charlene având însă capul întors total, astfel încât nu putem ghici nimic din ceea ce transmitea chipul ei, în acel moment. Probabil că asta s-a și dorit, având în vedere că, în toate pozele în care apare alături de Albert, aceasta nu comunică în niciun fel cu cel care-i este soț de 13 ani. 

Foto: Facebook, Getty Images, Profimedia

Mai multe