Prințul Albert și Prințesa Charlene, apariție ravisantă împreună! Au purtat amândoi ținute albe

30 iulie 2023   Royals

Prințul Albert și Prințesa Charlene au participat la cea de-a 74-a ediție a Galei Crucii Roșii din Monaco sâmbătă, 29 iulie!

Prințul Albert și Prințesa Charlene au avut o apariție perfectă în Monaco

Cuplul regal a participat sâmbătă la cea de-a 74-a ediție a Galei Crucii Roșii din Monaco, braț la braț, în ținute albe. Prințesa Charlene, în vârstă de 45 de ani, a purtat o rochie albă cu mărgele argintii și mâneci lungi transparente. În ceea ce privește coafura, a ales una fresh, ușor ciufulită, iar în ceea ce privește accesoriile ea a ales o pereche de cercei prețioși.

De partea cealaltă, Prințul Albert a îmbrăcat o jachetă albă de smoching cu o cămașă albă și pantaloni negri. Prințul în vârstă de 65 de ani a adăugat un papion roșu și o batistă în buzunarul de la piept pentru a completa look-ul. 

Gala la care a participat cuplul regal a avut loc la Sporting Club Salle des Etoiles din Monte Carlo. Evenimentul a fost fondat de bunicul prințului, prințul Louis al II-lea Monaca, în 1948.

Prințesa Charlene, apariție recentă, într-o rochie de vampă

Ce-i drept, de multe ori, soția Prințului Albert de Monaco a fost considerată drept „vizionară” de către fanii regali - iar rochia Akris din piele purtată de prințesă la Gala Clubului Allemand International din Monaco nu a făcut excepție, în urmă cu aproape două săptămâni.

Fosta înotătoare olimpică, în vârstă de 45 de ani, a arătat fenomenal într-o rochie de la una dintre brandurile ei preferate, Akris. Având cu un decolteu înalt, rochia realizată din plasă neagră transparentă a fost împodobită cu fâșii din piele mărunțită, care s-au continuat într-o fustă lăcuită lungă. Fanii regali au fost încântați de ținuta din piele aleasă de Prințesa Charlene de Monaco.

"Este o alegere îndrăzneață și asta îmi place. Cred că arată grozav. Și cred că arată foarte fericiți împreună", a scris un fan, în timp ce altul a completat: "Îmi place rochia. Îi pune în evidență umerii atletici. De asemenea, cred că părul ei arată grozav așa". Într-adevăr, de ceva timp, soția lui Albert a ales o nuanță de păr mult mai închisă pentru tunsoarea ei pixie, renunțând la blondul platinat marcă personală.

Foto: Getty Images

Mai multe