Prințul Andrew, prima apariție după ce a anunțat că are covid și nu a susținut-o pe Regină la Jubileu. Cum a fost surprins fratele lui Charles

10 iunie 2022   Royals

Prințul Andrew a fost văzut pentru prima dată după ce a anunțat că are Covid și după ce a ratat sărbătorile Jubileului.

Prințul a fost fotografiat în Range Rover-ul său, ieri,  la Castelul Windsor. Andrew a anulat participarea la Jubileu în ultimul moment, după ce a anunțat că a fost testat pozitiv pentru Covid.

El plănuia să participe, vinerea trecută, la slujba de de la Catedrala Sf. Paul pentru a sărbători cei 70 de ani ai Reginei pe tron. Dar, joi, a anunțat că va rata evenimentul și a dat vina pe boală.

„După ce a efectuat un test de rutină, Ducele a fost testat pozitiv pentru COVID și, cu regret, anunță că nu va mai participa la slujba de mâine”, a declarat atunci purtătorul de cuvânt al Palatului.

Andrew se întâlnise cu Regina în zilele premergătoare testului său pozitiv.

Se spune că nu i-a picat prea bine atunci când a aflat că nu o să fie pe balconul Palatului Buckingham după Trooping the Colour, deoarece Regina a anunțat că această apariție va fi doar pentru membrii regali în funcție.

Și Meghan Markle și Prințul Harry au lipsit de la momentul emblematic al balconului.

Andrew s-a retras din îndatoririle regale după ce Virginia Giuffre i-a intentat un proces civil și l-a acuzat de agresiune sexuală. Cazul a fost soluționat în afara instanței și Andrew nu și-a recunoscut vinovăția.

Prințul, în vârstă de 62 de ani, a negat în mod repetat și vehement acuzațiile.

Andrew a fost fotografiat ultima dată în timp ce călărea la Windsor, în urmă cu o săptămână.

Vestea că are Covid a venit în timp ce țara se pregătea să sărbătorească Jubileul de platină al Reginei. S-a spus atunci că acesta a fost doar modul elegant în care Prințul a fost scos din scenă.

Regina a lipsit de la mai multe evenimente din cauza problemelor sale de sănătate. Suverana se deplasează din ce în ce mai greu.

Mai multe