Prințul Andrew, relație nepotrivită cu Ghislaine Maxwell. Ce făceau ce doi pe insula privată a lui Jeffrey Epstein. Mărturisirile unei foste servitoare

29 iunie 2022   Royals

A existat o relație între Prințul Andrew și Ghislaine Maxwell? Cei doi erau de nedespărțit și flirtau când petreceau timp pe insula Little St James din Caraibe deținută de Jeffrey Epstein, susține o fostă servitoare.

Într-un nou documentar, Ghislaine Maxwell: Making of a Monster , Miles Alexander și soția sa, Cathy , care a fost menajeră pe insulă, au început să lucreze pentru Epstein în 1999.

Potrivit celor doi, l-au văzut pe Prințul Andrew vizitând insula de trei ori - prima dată a venit singur, dar în alte dăți venea cu Maxwell- care tocmai a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru că l-a ajutat pe Epstein să abuzeze adolescente.

„Erau prieteni foarte buni, puteai să vezi asta”, au spus ei în documentar. „Obișnuiau să râdă și să se distreze”.

Cathy a remarcat că Maxwell și Andrew mergeau împreună să înoate. „Relația lor a fost foarte strânsă”, au spus cei doi. „Andrew era atât de relaxat, încât deschidea ușa bucătăriei unde mă aflam și spunea: „Bine, ce putem mânca?” Era ca și casa lui în multe privințe”.

Prințul Andrew a confirmat că el și Maxwell se cunoșteau, dar bancherul de investiții Euan Rellie, care l-a cunoscut pe Maxwell la facultate, a dezvăluit anterior că avea convingerea că cei doi erau mai mult decât prieteni.

„Ea l-a descris pe Andrew ca fiind prietenul ei, nu al lui Jeffrey”, a susținut Rellie. „Am simțit că prințul Andrew și Ghislaine fuseseră probabil iubiți în trecut. Se simțeau bine unul în compania celuilalt”.

Mai multe