Prințul Archie și Prințesa Lilibet nu vor vizita familia regală în Marea Britanie prea curând. De ce?

18 octombrie 2023   Royals

Poate că Prințul Harry și Meghan Markle își cresc copiii, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, în California, dar Ducele pare să fie dornic să petreacă mai mult timp în Marea Britanie.

Prințul Archie și Prințesa Lilibet nu vor face prea curând o călătorie peste ocean pentru a vedea familia tatălui lor, potrivit unui expert, în ciuda interesului aparent al Prințului Harry de a-și cumpăra o casă în Marea Britanie. El și Meghan Markle au renunțat la statutul de membri seniori ai familiei regale în 2020, când s-au stabilit în Montecito, California, unde se străduiesc să își croiască o viață independentă departe de regalitate.

Cu toate acestea, rapoarte recente sugerează că Ducelui de Sussex de casă și, datorită faptului că are multe activități în Marea Britanie, el ar putea căuta o casă în UK. Harry a vizitat Marea Britanie de câteva ori în acest an, pentru audieri la tribunal, pentru încoronarea regelui și chiar luna trecută pentru WellChild Awards. Însă Meghan Markle nu a mai călătorit în Marea Britanie de la funeraliile reginei Elisabeta, în urmă cu mai bine de un an, comentatorul regal Richard Fitzwilliams sugerând că este puțin probabil ca ea să își dorească o viață pentru ea sau pentru copiii ei în Regatul Unit.

El a declarat pentru Express.co.uk: Pare puțin probabil ca Meghan să viziteze Marea Britanie în curând. Același lucru, oricum pe termen scurt, este valabil și pentru Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

Nu văd nicio substanță în zvonul conform căruia Harry își va împărți timpul între Statele Unite și Marea Britanie. El are preocupări serioase legate de securitate și are încă un proces împotriva Ministerului de Interne în legătură cu acest lucru, care așteaptă să fie judecat. Este evident că este important este că există un aranjament, probabil, deși nu neapărat cu Familia Regală, care îi oferă o bază permanentă sigură pe care o poate folosi atunci când vizitează Marea Britanie."

Când soții Sussex au părăsit familia regală, ei și-au pierdut dreptul la o echipă de securitate finanțată, iar Prințul Harry a avut o dispută cu Ministerul de Interne în legătură cu plata propriei protecții atunci când familia sa se află în Marea Britanie. O sursă a dezvăluit că Prințul Harry și Meghan Markle au discuții cu privire la o posibilă revenire a lor cu copiii în Marea Britanie.

„Nu este exclus să folosească din când în când un mic apartament în Palatul Kensington, dar când vine vorba de o casă în Marea Britanie, o vor cumpăra ei înșiși". La căsătoria lor, Harry și Meghan au primit cadou Frogmore Cottage de la regina Elisabeta și au păstrat-o timp de câțiva ani după ce au părăsit viața regală. Cu toate acestea, după publicarea cărții de memorii a lui Harry, Spare, în luna ianuarie a acestui an, regele le-a cerut să elibereze proprietatea.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe