Charles a avut o întâlnire emoționantă cu Lilibet. Cum a reacționat Prințul când și-a văzut nepoata

1 iulie 2022   Royals

Prințul Charles a fost „foarte emoționat” la prima sa întâlnire cu nepoata Lilibet.

Viitorul rege a întâlnit-o pe fiica Prințul Harry în timpul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta și se pare că totul a mers bine, în ciuda tensiunii continue dintre tată și fiu.

„Nu o întâlnise pe Lilibet, nepoata lui, așa că a fost emoționant să o vadă pentru prima dată.  A fost un lucru minunat”, a declarat  o sursă regală pentru revista People.

„A fost o vizită fantastică”, a continuat sursa. „Prințul a fost încântat să-și revadă nepotul și să-și cunoască nepoata”. De fapt, a fost minunat să își vadă familia, chiar și într-o scurtă vizită”.

Lilibet, care s-a născut în California pe 4 iunie 2021, a vizitat pentru prima dată țara tatălui ei. Fratele ei mai mare, Archie, care s-a născut în Marea Britanie pe 6 mai 2019, a plecat de aici când avea șase luni.

„Prințul și ducesa (de Cornwall) au fost absolut încântați să-i vadă”, s-a entuziasmat sursa și, într-un eufemism tipic englezesc, a adăugat că Charles nu își văzuse nepotul „de ceva vreme”.

Regina și-a cunoscut strănepoata la scurt timp după ce Prințul Harry și Meghan Markle au aterizat la Londra.

Cuplul din California a făcut o călătorie rapidă și discretă pentru a onora cei 70 de ani ai Reginei pe tron. Au participat la Trooping the Colour, deși nu au apărut pe balcon și au urmărit întreaga manifestare dintr-un birou.

A doua zi, perechea a participat la slujba de la St. Paul, evitând cu grijă contactul vizual cu Ducele și Ducesa de Cambridge.

Sâmbătă, ei au găzduit o petrecere pentru ziua fiicei lor, iar duminică au plecat către casă cu un avion pivat.

Prințul Charles a fost teribil de rănit atunci când fiul și nora lui au părăsit familia regală și s-au mutat în California.

Mai multe