Prinţul Charles, întâlnire emoţionantă cu un fost coleg, după 50 de ani

4 aprilie 2018   Royals

Vizita oficială a Prinţului Charles şi a Camillei, în Australia, a venit cu o surpriză pentru fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Plecat în Australia pentru a da startul Jocurilor Commonwealth, moştenitorul tronului Marii Britanii a trăit un moment inedit. Când a salutat mulţimea care a venit să-l întâmpine, s-a revăzut cu un fost coleg de şcoală pe care nu-l mai întâlnise de 50 de ani. Camilla şi Charles se aflau la Grădina Botanică a oraşului când prinţul în vârstă de 69 de ani a fost surprins de un prieten din copilărie, Ian Bullock. Cei doi au absolvit aceeaşi şcoală de prestigiu din Australia, în 1964, iar ineditul este faptul că nu s-au mai văzut din adolescenţă.

Fotografiile uimitoare de la revedere au fost distribuite de fiica lui Ian, pe reţelele de socializare. Wendy Ryan a declarat pentru Daily Mail Australia că cei doi s-au bucurat de întâlnirea după jumătate de secol: "Au fost la TimberTop Geelong împreună, cu mulţi ani în urmă, poate în jurul anului 1964. Nu au mai ţinut legătura de atunci şi acum au avut o discuţie minunată şi au râs. A fost drăguţ." Prinţul a petrecut două semestre la Timbertop, pe când avea doar 17 ani, acolo întâlnindu-l pe Ian Bullock.

Foto: Instagram

Mai multe