Prinţul George, în prima zi de şcoală! Iată cum s-a comportat la întâlnirea cu învăţătoarea!

7 septembrie 2017   Royals

Iată că a venit şi acea zi! Ziua în care băieţelul Ducilor de Cambridge merge în prima zi de şcoală şi-şi întâlneşte, pentru prima dată, învăţătoarea! Iată cum au decurs lucrurile şi ce reacţie a avut adorabilul George la întâlnirea cu colegii de clasă şi învăţătoarea!

George, în prima zi de şcoală

A fost însoţit de tatăl lui, Prinţul William

Din păcate, din cauza celei de-a treia sarcină, Kate nu a putut fi prezentă în prima zi de şcoală a fiului ei. Totuşi, Prinţul William s-a ţinut de promisiune şi a fost cel care şi-a însoţit fiul la acest eveniment atât de important din viaţa lui.

Aşa se face că-n această dimineaţă, în jurul orei nouă, Prinţul George şi-a făcut apariţia, de mână cu tatăl său, la porţile şcolii Thomas's Battersea. Uşor morocănos, dar ascultător, Prinţul George a păşit în curtea şcolii pentru prima oară şi a întâlnit-o pe cea care îi va învăţătoare în următorii patru ani.

A făcut cunoştinţă cu învăţătoarea

Întâlnirea dintre cei doi a fost fix aşa cum ne-am aşteptat. Respectuos, Prinţul George i-a întins mâna învăţătoarei sale şi s-a prezentat: George Cambridge. Da, aşa apare scris în ”catalog” în dreptul numelui de familie, ”Cambridge”, după titlul nobiliar purtat de părinţii săi.

Ba mai mult, după prezentare, George s-a simţit suficient de încrezător încât să-i dea mâna învăţătoarei şi s-o urmeze în clasă, pentru a-şi întâlni colegii. Cum s-au întâmplat lucrurile după ce s-au închis uşile nu ştim, însă bănuim că George s-a acomodat destul de repede, căci ştim, din spusele mamei lui, că e un copil sociabil, care se înţelege bine cu cei de vârsta lui.

Cât despre uniforma purată de George este una specifică şcolii pe care o urmează, fiind compusă dintr-un pulover în V, o cămaşă albastră, pantaloni scurţi, bleumarin, şi pantofi negri cu şosete asortate. Drăgălaş, nu?

foto: getty images

Mai multe