Prinţul George, o apariţie adorabilă la prânzul de Crăciun

16 decembrie 2015   Royals

Harry şi nepotul lui, George

Unde merg toate aceste capete încoronate, în aceeaşi maşină? Ei bine, Prinţul Harry, Kate Middleton şi adorabilul George, în vârstă de doi ani, au fost fotografiaţi, astăzi, în timp ce se îndreptau spre Palatul Buckingham, la prânzul anual de Crăciun, oferit de Regină.

Pe scaunul din faţă al Range Rover-ului regal l-am putut vedea pe elegantul Prinţ Harry, în timp ce cumnata lui, îmbrăcată în roşu, şi fiul ei cel mare au stat pe bancheta din spate. Este una dintre apariţiile foarte rare ale micuţului George, din ultimul timp, însă trebuie să recunoaştem că prinţul este şi mai fermecător, cu buclele lui de păr blond, care i-a mai crescut între timp.

Spre prânzul regal de la Buckingham

Nu ştim de ce a lipsit William de la această recepţie, acolo unde au mai participat şi Charles şi Camilla, Prinţesa Eugenie şi Zara Phillips, printre alţi membri ai familiei regale.

Prânzul de dinainte de Crăciun găzduit de Regină este o tradiţie regală, care îi permite suveranei să se întâlnească cu rude mai îndepărtate, care nu sunt invitate să petreacă Sărbătorile cu ea, la reşedinţa de la Sandringham, în Norfolk, pe 25 decembrie.

Foto: Printscreen DailyMail.co.uk

Mai multe